K18

Termékek száma: 4

Egy amerikai márka, amely innovatív megoldásokkal csábít a hajápolás terén. A haj biológiai ismeretein és a fejlett kutatásokon alapul. Különlegességük a formulákban használt szabadalmaztatott K18PEPTIDE™ összetevő. A biomimetikus peptid erősíti a hajat és újjáépítő hatású. A sérült keratin kötések és diszulfidhidak újjáépítésével javítja a károsodást. Ha szeretnél simább és egészségesebb hajat, mindenképpen fedezd fel a márka kínálatát!

A hajápolás forradalma a K18-al

Az amerikai K18 márka megváltoztatja a hajápolás játékszabályait. A hajszerkezet molekuláris szintű regenerálására és újjáépítésére összpontosítva a K18 olyan termékeket kínál, amelyek valóban látható eredményeket hoznak, és jelentősen javítják a haj állapotát. Ha hajad intenzív megújításra szorul, a K18 termékei jelenthetik a megoldást a problémáidra.


Olvass tovább

K18 - válaszd az innovációt

A K18 forradalmasította a hajápolási piacot szabadalmaztatott bioaktív peptid technológiájának köszönhetően. A biomimetikus peptidek közvetlenül a haj sérült keratinkötéseire hatnak, újjáépítik azokat, és visszaállítják a haj természetes erejét és rugalmasságát. Ez számos fejlett kutatás eredménye.

A K18 gyöngyszemei

  • K18 maszk - ez a márka egy gyöngyszeme, amely egyedülálló formulájának köszönhetően lehetővé teszi a kémiai, termikus vagy mechanikai kezelések által károsodott haj mélyregenerálását és helyreállítását.
  • K18 olaj - termék sérült hajra, intenzív regenerációt és simítást biztosít, ideális a maszkkezelés kiegészítéseként.

A K18 hajon történő alkalmazásának hatásai

A K18 termékeket használók jelentős javulásra számíthatnak a haj megjelenésében és állapotában az első használat után. Ezeket a termékeket rendszeres használatra tervezték, és hatékonyságuk a használat idejével növekszik. Ha úgy döntesz, hogy veszel belőlük, számíthatsz a következőkre:

  • regeneráció- a haj erősebbé és ellenállóbbá válik a sérülésekkel szemben.
  • újjáépítés - a termékek hatékonyan újjáépítik a sérült kötéseket, visszaállítják a haj természetes szerkezetét, erejét és fényét.
pixel