Testolajok

Termékek száma: 9

Az olajok egyedi tulajdonságú és többszintű hatású termékek. Az összetevői jótékony hatással vannak a bőrre, erősen táplálnak és puhítanak. A segítségével masszázst végezhetsz vagy egy tipikus testápolónak alternatívájaként is használhatod. Használat után a bőr puha és illatos - nézd meg őket!

Testolajok a mindennapi bőrápolásban

Az olajok használata a testen, nem csak hasznos a bőr számára, de javítja a közérzetet is.
A csodásan illatozó olaj, melyet bemasszirozol a bőrödbe ellazít, s az egyedülállóan puha, hidratált és érintésre kellemes lesz. A légköri körülmények, a mesterséges anyagokból készült ruházat, valamint a gyors életvitel nem kedveznek az ápolt bőrnek. Hovatovább gyakran sérti a hidrolipid gátat és irritációhoz vezet.
A testolajok bevezetése a bőrápolási rutinba egy egyszerű, ámde hatékony módja a bőr jó állapotának a megőrzésének.

Olvass tovább

Melyik testolajat érdemes megvenni?

A döntés, hogy melyik olajat akarod megvenni, egyedül a Te igényeidtől és szükségleteidtől függ. Az olajakat fel lehet osztani könnyedekre - melyek gyorsan felszívódnak a bőrbe - és nehezebbekre, amik táplálóbbak és okluzívabbak, azaz védőréteget képeznek. Ezen kozmetikumok összetevői özött számos különféle aktív hatóanyag található, hogy hozzá tudd igazítani őket az aktuális igényeidhez. Például az olajokhoz hozzáadott koffein segít a rugalmasságát elvesztett bőrön, az E-vitamin antiokszidánsként hat, meggátolva a bőr korai öregedését.

A testolajak haználatából származó előnyök

A testolajak, ahogyan arra a név is utal, egyaránt tartalmazhatnak tiszta olajakat, olaj-keverékeket és további hozzáadott aktív hatóanyagokat rendeltetéstől függően. Rendkívüli módon táplálják, regenerálják, simítják, hidratálják, védik a külső hatásoktól – az okkluzív réteg sajátosságainak köszönhetően - a bőrt és csökkentik az irritációt. Ha a bőröd száraz, és sérült a hidrolipid gátad, akkor érdemes beépíteni az olajokat a napi bőrápolási rutinodba, hogy enyhülést hozzanak és hidratálják bőrödet. Tökéletesen megfelelnek masszázshoz, és az összetevőkben található éterikus olajaknak köszönhetően csoda szép illat járhatja át a helységet.

A legnépszerűbb testolajak

Veoli Botanica

Választékában megtalálható a közkedvelt rózsaszirmos testolaj, mely gyönyörűen hidratálja és kisimítja a bőrt, megerősítve annak védőrétegét. Aromája édes és nem hagy zsíros réteget a bőrön. A márka kínál továbbá feszesítő tesolajokat, amelyek nagyon jól működnek a narancsbőr és a rugalmasságát elvesztett bőr esetében.

Mydlarnia Cztery Szpaki

Ez a márka mennyei illatú testolajokat kínál, mint például a neroli harmonikus kompozíciója mandarinnal, vagy a szilvás vanilia. Könnyedek, használatuk pedig kellemes. E kozmetikumok összetevői között megtalálhatók olyan értékes olajak, mint például az édesmandula-olaj, jojobaolaj, szilvamagolaj vagy a dinnyemagolaj.

Hagi

A Hagi márkájú tesolajak kiemelkedően szép csomagolással rendelkeznek. Spray formájában kaphatók, melynek köszönhetően bőrön való használata kényelmes és könnyű lesz. A hagyomásnyos olajakon kívül - amelyek hidratálnak és táplálnak –, a márka kínálatában fellelhetők a napozás hatásait kiemelő barnítóolajak és nyugtató intim olajak egyaránt.

A testolajak tulajdonságai

A kozmetikumokban használt olajak a táplálásonkívül, számos, más tulajdonsággal is rendelkeznek. Hála ezeknek, hozzá tudjuk igazítani a bőr fajtájához és igényeihez.

  • szőlőmagolaj – kisimítja, táplálja a bőrt, védőréteget képez rajta és antiokszidánsként is hat. Továbbá meggátolja a víz kipárolgását az epidermiszből.
  • kenderolaj – enyhíti a gyulladást, lágyítóan hat a bőrre. Azok szokták választani, kiknek bőre hajlamos a tökéletlenségekre.
  • makadámiadió-olaj – zsírosítja a bőrt, megtartja hidratáltságát és kisimítja. Ez a kozmetikumokaban egyik leggyakrabban használt olaj.
  • édesmanula-olaj – táplál, elősegíti az aktív hatóaníagok jobb felszívódását. Elméletilega ez a makadámiadió-olaj után a második legkedveltebb olaj
  • szilvamagolaj – erősíti a lipidgátat és regeneráló. Jellegzetessége az utánozhatatlan marcipánillat.
  • dinnyemagolaj – hidratál, enyhíti a gyulladást és antibakteriális hatása van.
  • málnamagolaj – segyti és gyorsítja a regenerációt. Ezen felül táplál és meggátolja a felhám kiszáradását
  • homoktövisolaj – antiokszidáns, regenerál és táplál.
pixel