Nature Queen

Termékek száma: 6

A Nature Queen a lengyel márkák egyike, amely a natúr bőrápolási trendet követi. Teljesen természetes és ökológiai arc- és testápoló termékeket, valamint félkész termékeket és kiegészítőket kínál. A minőségre is hangsúlyt fektet – mind a fenntartható növények, amelyekből az alapanyagok származnak, mind a kozmetikumok szállítása esetén. Ismerkedjetek meg az ajánlatukkal, és kényeztessétek a bőrötöket természetes ápolással!

SZÁRMAZÁS

Ez egy lengyel kozmetikai márka.

TERMÉKEK

A márka kínálatában természetes és ökológiai arc és test termékek találhatóak, valamint félkész termékek.

ÉRDEKESSÉGEK

A cég filozófiája, hogy az egészség és a szépség kéz a kézben járjanak, és ami a legszebb és a legjobb, az a természetből származik.

A Nature Queen kozmetikumok ökológiaiak és megfelelnek a szigorú minőségi előírásoknak. A márka kínálatában olyan készítmények széles választéka található, amelyek erősen tápláló, öregedésgátló hatásúak, vitaminbombát jelentenek a bőrnek.

A márka nagy hangsúlyt fektet termékei minőségére, amelyek exkluzívak és megfizethetőek. A bőretek igényeitől függően találtok kozmetikumokat hajszáleres, érzékeny, száraz és érett bőrre, valamint zsíros, vegyes és problémás bőrre egyaránt.

2019-ben a Nature Queen elnyerte az Év Női Márkája címet.

pixel