Dermalogica

Termékek száma: 30

A Dermalogica az amerikai márkáknak egyike, amelyek sok éves tapasztalattal rendelkeznek a kozmetikumok gyártásában, és átfogó módon bánnak a bőrápolással. Professzionális termékeket kínál, amelyek javítják a bőr állapotát. Csak olyan termékeket kínál, amelyek vegán, a csomagolásuk teljesen biológiailag lebomló vagy újrahasznosítható. Tekintsétek át őket, és ápoljátok a bőrötöket!

A Dermalogica egy amerikai kozmetikai márka, amelyet 1986-ban Los Angelesben alapított Jane és Raymond Wurwand. Nem kell bemutatni a tudatos ápolás szerelmeseinek, mert a gyártó népszerűségét évek óta nemcsak a felhasználók kiváló értékelései, hanem a Dermalogica termékekért szívesen nyúló híres sztárok lelkes véleményei is befolyásolják. Ez a márka egy fontos küldetésre összpontosít: a bőr egészségének helyreállítására, ami csak a bőrápolás részleges, holisztikus és mindenekelőtt professzionális megközelítésének köszönhetően lehetséges. A Dermalogica készítményeket sokszor díjazták, hatásuk tudományosan bizonyított.

Ápoló rendszerek Dermalogica szerint

A Dermalogica által kínált ápolás könnyebb használat érdekében több rendszerre oszlik. A Daily Skin Health egy átfogó ápolási program különféle bőrtípusokra. Az AGE Smart az érett bőrt szem előtt tartva jött létre. Az UltraCalming azonnali és hosszan tartó enyhülést hoz az érzékeny, túlérzékeny és túlaktív bőrre. Az Active Clearing segít a pattanások és a bőröregedés első jelei elleni küzdelemben. A PowerBright TRx egy átfogó világosítás a bőrön és csökkenti az egyenetlen színeket. A Clear Start szakértő megközelítést kínál a fiatalkori akne problémájára. A Body Collection pihentető, otthoni ápolást nyújt közvetlenül a wellness-központból. A Daylight Defense viszont egy olyan rendszer, amelyet a napvédelemnek szenteltek.
pixel