Szemhéjtusok

Termékek száma: 37

A szemceruza kiemeli a szemhéjat és precíz smink megalkotását teszi lehetővé. Végtelen variációt biztosít a vonal megjelenése körül, a szem szerkezetéhez igazodva. Kínálatunkban találsz szemceruzákat toll, kő, kréta és zselés kivitelben. Tekintsd meg őket, és válaszd ki a kedvencedet!

Rendezés

Jó szemhéjtusok különböző színekben és erős pigmentációval

Szereted felkelteni mások figyelmét? Szeretnéd kiemelni a szemed, hogy optikailag nagyobbnak és kifejezőbbnek tűnjön? Rajzolj egy vonalat a felső szemhéjadra vagy a szemed alá! Ebben segítenek a jól pigmentált szemhéjtusok. Bármilyen alakú, tartós vonalak rajzolására használhatók. Néhány mozdulat elegendő a természetes szemvonal kiemeléséhez.

A szemhéjtus többféle színben kapható – klasszikus fekete, kék illetve zöld. Használd őket, ha fantasztikus, színes sminket szeretnél, amely messziről felkelti a figyelmet, vagy ha klasszikus megjelenésre vágysz.


Olvass tovább

Milyen szemhéjtusokat találsz boltunkban?

Az eyeliner remek alternatívája a klasszikus ceruzáknak. Folyékony állagúak, ami megkönnyíti a formula felvitelét a szemhéjra. Kínálatunk a következő termékeket tartalmazza:

  • Filc - vagyis a folyékony szemhéjtus meglehetősen merev heggyel, de könnyen rajzolható vele egy vonal. Ez jó választás kezdőknek, akik éppen tanulják, hogyan kell dolgozni a szemhéjtussal;
  • Ecsettel a csomagban - meglehetősen rugalmas, így simán siklik a szemhéjon, és segít szép vonal kialakításában. Előnye, hogy rugalmas, így könnyen felfelé görbíthető a vonal.
A kozmetikumok jól pigmentált folyadékot tartalmaznak, amely ellenáll a kopásnak, izzadságnak és könnyezésnek. Ezért a festett vonal sokáig megmarad.

Divatos vonalak a szemhéjon eyelinerrel

A színes sminkek egyre népszerűbbek, és minden korosztályból egyre többen választják. A klasszikus fekete vonalak még mindig divatosak, de a színes szemhéjtusok egyre népszerűbbek. A közösségi oldalakon és az utcán is egyre gyakrabban lehet látni fehér, barna és kék szemhéjtust. Egy leheletnyi frissesség, amely tökéletesen kiemeli a szem színét, művészi jelleget kölcsönözve az egész sminknek.

Szemhéjtusok - hogyan kell használni?

Szeretnél tökéletesen egyenletes vonalat húzni a felső szemhéjadra? Kezdd a bőr előkészítésével. Töröld le micellás folyadékba mártott vattakoronggal, hogy az összegyűjtse a felesleges faggyút.

Ezután vidd a szemhéjtust a szem belső sarkába, és kezdj el vékony vonalat húzni közvetlenül a szempillavonal mellett. Enyhén megfeszítheted a bőrt, hogy elérd a tökéletesen sima és egyenletes hatást. Lassan és simán mozgasd a kezed - ez megakadályozza, hogy "lépcsők" képződjenek a szemhéjon. Végül óvatosan húzd felfelé a vonalat, hogy macskaszem hatást érj el.

Ne feledd, hogy gyakorlat teszi a mestert, ezért ne csüggedj el, ha az eredmény első alkalommal nem tökéletes.

Válaszd ki a megfelelő szemhéjtust, és varázsold el a megjelenésed!

Lásd még: bronzosítók, szemöldökpomádék, kontúr ecsetekszivacskák

pixel