Szempilla göndörítők

Termékek száma: 1

Ha olyan rakoncátlan szempillákkal küzdesz, amelyek egyenesen nőnek, és nem néznek ki kielégítően a szempillaspirál felvitele után - használj ki egy szempillagöndörítőt. Feldobja a megjelenést, megemeli és göndöríti a szempillákat, mintha egy professzionális lifting kezelés után lennél. Az általunk kínált szempillagöndörítők nagyon hatékonyak és hosszú ideig tartják a hatást!

Szempillagöndörítők - az út a gyönyörűen göndör szempillákhoz

A kiemelt szempillák tökéletes befejezése bármilyen sminknek. Határozottságot és mélységet kölcsönöznek a tekintetnek. Gyakran előfordul azonban, hogy a szempillák rakoncátlanok, egyenesek és még szempillaspirálozás után sem nagyon látszanak. A szempillagöndörítő egy olyan eszköz, amelyet a szempillák göndörítésére, felfelé irányítására terveztek. Nyitottabbá és kifejezőbbé teszi a szemet.


Olvass tovább

Milyen hatása van a szempillagöndörítőnek?

Egy szempillagöndörítő segítségével új életet adhatsz a szempilláidnak, és teljesen átalakíthatod a megjelenésüket. Göndöríti őket, így nemcsak szempillaspirállal, hanem anélkül is gyönyörűek lesznek. Tökéletes módja a természetes hatás elérésének. 

Hogyan használjak szempillagöndörítőt?

A szempillagöndörítő használata mindenekelőtt finom kell, hogy legyen, és ne okozzon kellemetlenséget. Mindössze annyit kell tenned, hogy a szempilláidat a gumirészek közé helyezed, majd finoman megnyomod. Ismételd meg ezt a műveletet többször, a szempillák tövétől a végek felé haladva, a hosszúságuk felében befejezve.

A legjobb szempillagöndörítő - kényelem és biztonság

Ha szeretnéd elkezdeni a szempillagöndörítő használatát, de nem tudod, hogy melyiket vásárold meg, a Cosibella kínálatában biztosan megtalálod a számodra tökéletes modellt. Egy jó szempillagöndörítőnek a következő tulajdonságokkal kell rendelkeznie:

  • Minőség - tartós anyagból kell készülnie, amely nem sérül meg a használat során.
  • kényelem - célszerű, hogy jól illeszkedjen a kezedbe, ez biztosítja a biztonságot és a kényelmet.
  • a gumik szélessége - a szempillagöndörítő hegyének illeszkednie kell a szemedhez, hogy az összes szempillát átfogja.
Lásd még: folyékony pirosítók, szemceruzák, ecset készletekkontúrozó paletták
pixel