Mawawo

Termékek száma: 14

Lengyel márka, amelyet képzett vegyészek és kozmetikusok közösen hoztak létre, akik folyamatosan új megoldásokat és technológiákat keresnek, amelyek megfelelnek az ügyfelek bőrszükségleteinek. A cég arra törekszik, hogy a termékei amennyire csak lehetséges természetes eredetű összetevőket tartalmazzanak és hogy vegán legyenek. A márka kínálatában megtalálhatók az arc, a test és a haj ápolására, mosására szolgáló termékek – javasoljuk, hogy ismerkedjetek meg velük!

A Cosibella a Mawawo kozmetikumok hivatalos forgalmazója Magyarországon. A tanúsítványt ezen a linken tekintheted meg.

SZÁRMAZÁS

A Mawawo egy lengyel családi cég, amelyet Magda Wolińska technológus és vegyész irányításával hoztak létre.

TERMÉKEK

A márka kínálatában az arc, a test és a haj ápolására és mosására szolgáló termékek találhatók.

ÉRDEKESSÉGEK

A Mawawo az alapító nevének és vezetéknevének szótagjainak kombinációja, valamint a város, ahol minden nap dolgozik - Varsó. Itt található a Brand Care Center is, ahol a kozmetológia és az esztétikai gyógyászat területén nyújtanak professzionális szolgáltatásokat.

A Mawawo különféle bőrproblémákkal küzdő embereken szeretne segíteni. Termékeit és kozmetikai kezeléseit minden bőrtípusnak ajánlja, a legérzékenyebbtől a zsíros és érett bőrig.

A kozmetikumok gyártása során praktikus és hatékony alapanyagokat, valamint átgondolt és megfelelően kiválasztott hatóanyagokat használnak. Minden Mawawo hajtermék vegán.

pixel