Arckrém száraz bőrre

Termékek száma: 220

A száraz bőr tulajdonosai feszülő és húzódó érzéssel küzdenek. Igényeiknek megfelelően gazdag összetételű és állagú termékeket kínálunk, amelyek hidratálják a bőrt, táplálják és helyreállítják a komfortérzetet. Nézd meg és válaszd ki a megfelelő terméket, emellett olvasd el blogbejegyzésünket, és tanuld meg, hogyan kezelni a száraz bőrt!

termékek száma: 120/220

Krémek száraz bőrre

A száraz bőr nagyon igényes. Folyamatos védelmet igényel a káros külső tényezőkkel szemben, ugyanakkor nagyon gyorsan veszíti a nedvességet. Ráadásul elég gyorsan öregszik. Gondozásának tehát többdimenziósnak kell lennie. Ennek a kihívásnak való megfelelés érdekében a száraz bőrre való krémek széles választékát készítettük el.

Olvass tovább

Olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek elősegítik a felhám táplálását és hidratálását, és segítenek védőfilmet létrehozni a bőr felszínén. Ennek eredményeként támogatják a bőrszárazság csökkentését.

Arcrémek a száraz bőrre – mi található az összetételükben?

Az áruházban találsz száraz bőrre való krémeket, amelyeket arra szántak, hogy használd:

  • nappalra – összetételükben többek között találhatók SPF-szűrők és olajok, amelyek segítenek védőréteget képezni a bőr felszínén a káros külső tényezőkkel és a felhám vízveszteségével szemben;
  • éjszakára – növényi kivonatokat, olajokat és állati eredetű anyagokat tartalmaznak, amelyek elősegítik a bőr hidratálását, regenerálódását és helyreállítását.

Próbáld ki a száraz bőrre való, bevált krémeket, és gazdagítsd a mindennapi bőrápolásodat!