SkinTra

Termékek száma: 35

Ez a saját márkánk, amelyet a Cosibella kozmetológusai közösen hoztak létre. Az ügyfelekkel való együttműködésnek köszönhetően töviről-hegyire ismerik a bőrszükségleteiket. A termékek formuláit nem a nemnek vagy az életkornak, hanem egy adott bőrproblémának szánták. Többirányú hatásra összpontosítanak. Termékeinknek köszönhetően az otthoni ápolásban szépségszalon hatások érhetők el. Folyamatosan olyan rajongókat szerzünk, akik szeretik kozmetikumainkat, és nap mint nap élvezik a bőrre gyakorolt ​​hatásukat. Emellett aktívan óvjuk a környezetet, és az Erdő Örökre alapítvánnyal való együttműködésnek köszönhetően minden legyártott kozmetikummal 0,5 m² erdő telepítését garantáljuk! Tekintsétek meg a blogbejegyzésünket "A SkinTra kozmetikumokr a nagyító alatt"!

termékek száma: 30/35

Mit kell tudni a SkinTra márkáról? Ez egy lengyel márka, amelyet a Cosibella webáruházzal együttműködő szakértőkből és kozmetikusokból álló csapat alapított. Számos kozmetikai konzultáció során a megszerzett tudásunkra alapozva, a kozmetológia legújabb trendjeit és ügyfeleink igényeit szemlélve, mindenekelőtt tudásunkra és tapasztalatunkra alapozva alkottunk meg egy olyan márkakoncepciót, amelyben megbízhattok. A SkinTra márkacsaládban nyolc terméket találtok: egész évben használható savas tonik és peeling, prebiotikus ápoló tonik, C-vitaminnal és ferulinsavval ellátott szérum, prebiotikus hidratáló krém, prebiotikus tápláló krém és retina szérum. Az optimálisan kiválasztott összetevőknek köszönhetően már a rövid rendszeres használat után a SkinTra termékek a szépségszalonokban végzett kezelésekhez hasonló eredményeket biztosítanak nektek. Az arcbőr tiszta, friss, sima és tökéletlenségektől mentes lesz.

SkinTra – harmóniában a természettel

A SkinTra márka tudja, hogy a leghatékonyabb hatóanyagok a természetből származnak, és a laboratóriumban csak utánozni lehet őket. A cég ezért támogatja az Erdő Örökre alapítványt, amely új erdők telepítésében vesz részt. Kankrétan? Az alapítvány minden eladott SkinTra termékért 0,5 négyzetméter erdőt telepít. Sőt, a SkinTra termékeket környezetbarát csomagolásba csomagolják, és nincsenek papírba vagy fóliába csomagolva. Minden kártya, amelyet a csomaghoz csatolni kell, környezetbarát papírra van nyomtatva.

pixel