Szérumok száraz bőrre

Termékek száma: 123

A száraz bőr megfelelő ápolást igényel, amely intenzív hidratálást és táplálást biztosítana számára. Az igényeinek kielégítésére olyan szérumokat kínálunk, amelyek gazdagok a hidratáció szintét növelő összetevőkben, beleértve a hialuronsavat, trehalózt és béta-glükánt. Ha szárazsággal küzdesz, dönts valamelyikük mellet!

termékek száma: 120/123

Szérumok száraz bőrre

A száraz bőrre szánt szérumok gazdag összetételű termékek. Olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek segítenek kezelni a felhám kellemetlen feszülését, szárazságát, érdességét és a külső tényezőkkel szembeni túlérzékenységet. Elősegítik a puha és sima, kellemes tapintású arcbőr visszanyerését. A szérumot nemcsak a száraz bőrűek, hanem az érzékeny, irritált vagy pattanásokra hajlamos bőrűek is használhatják. Enyhe formulával rendelkezik, így nem súlyosbítja a bőrgyógyászati problémákat, és segít biztonságosan hidratálni és táplálni az arcbőrt.

Olvass tovább

Szérum száraz bőrre – mi található benne?

A száraz bőrre kétféle szérumot ajánlunk: a vizes és az olajos konzisztenciájúakat. Az előbbiek olyan hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek behatolnak a felhám lipidrétegébe, és behatolna annak mélyére. Ezek például a hialuronsav, a C- vagy az E-vitamin. Segítenek javítani a bőr hidratáltsági szintjét, regenerálják a bőrt és helyreállítják a puhaságát.

Az olajos szérumokban viszont természetes olajok találhatók. Elősegítik a felhám védőrétegének helyreállítását. Segítenek továbbá gátat képezni a felületén, hogy megvédjék azt a nedvességveszteségtől, amikor különböző külső tényezőknek van kitéve.

Mikor érdemes használni ezeket?

A száraz bőrre való szérum naponta használható nappal és/vagy éjszaka, pl. a krém alá, mint a bőrápolás egyik lépése. Alkalmanként akkor is használhatja ezeket a termékeket, ha bőre különböző tényezők, például a túlzott napozás miatt kiszárad vagy dehidratálttá válik. Válassz egy száraz bőrre való szérumot, és gondoskodj átfogóan az arcbőrödről.