Hajápoló kozmetikai készletek

Termékek száma: 6

Értékeled a kész megoldásokat? Ha nem akarod az idődet vesztegetni az egyes termékek keresgetésével, akkor forduljon a gyártók által összeállított készletekhez. Ajándéknak is tökéletesek olyanok számára, akik a legmagasabb szinten törődnek a hajápolással. Tekintsd meg őket most!

Rendezés

Hajápoló készletek - mit tartalmaznak?

A készletek megkönnyítést jelentenek azoknak, akik értékelik a kényelmet, és egyetlen vásárlással szeretnék beszerezni a szükséges termékeket, és nem kell minden egyes terméken külön-külön gondolkozniuk. Minden készlet olyan termékek kombinációját tartalmazza, amelyek együttesen működnek, akár a hatás, akár a hajtípushoz való illeszkedés szempontjából.

Olvass tovább

A készletekben általában olyan kozmetikumokat találhatsz, mint például:

  • Sampon: megtisztítja a fejbőrt és a hajat, eltávolítja a szennyeződéseket és a felesleges faggyút, és előkészíti a hajat a következő ápolási lépésekre.
  • Kondicionáló: Céljától függően hidratálhatja, táplálhatja, erősítheti és simíthatja a hajat az egészséges kinézet érdekében. Emellett könnyebb kifésülhetőséget biztosít és megelőzi a töredezést.
  • Hajmaszk: Intenzívebben hat, mint a kondicionáló. Regenerálja és táplálja a hajat, fényt és puhaságot kölcsönöz neki, és megelőzi a sérüléseket.
  • Hajvégápoló szérum: hatékonyan védi a hajat a külső hatásoktól, mint például a hőmérséklet, a szél és a mechanikai sérülések. Tökéletesen táplálja a hajvégeket, megakadályozva azok töredezését.
  • Hajolaj: hatékonyan táplálja és simítja a hajat, selymes tapintásúvá teszi, és megakadályozza a haj kiszáradását.

A Cosibellában található hajápoló készleteknek köszönhetően minden egy helyen lesz, és a hajad egészséges és szemet gyönyörködtető lesz.

Hajápoló ajándékszettek

A hajápoló szettek szintén nagyszerű ajándékötletet jelentenek egy szerettednek. Karácsony, születésnapok, névnapok - bármilyen alkalom jó arra, hogy valakinek egy kis örömet szerezzünk. Főleg, ha tudod, hogy az adott személynek milyen hajtípusa van, és milyen problémával küzd. A haj porozitásának ismerete fontos lehet, hiszen ez határozza meg a kozmetikumok kiválasztását. Az ajándékkészlet kiválasztásakor sokféle márka közül válogathatsz, drogériás és szalonmárkák közül egyaránt. Kétségtelen, hogy az ajándékkészlet örömet fog szerezni a megajándékozottnak.

Az ajándékkészleteket általában vonzó kartondobozokba csomagolják, így önmagukban is jól mutatnak. Könnyen becsomagolhatod őket ajándékpapírba is, hogy még ünnepesebb karaktert adj nekik.

Fejbőrápoló szettek

Az egészséges fejbőr kulcsszerepet játszik az egészséges és szép haj fenntartásában. Ezért a kínálatunkban találhatsz kifejezetten a fejbőrnek szánt, különböző hatású ampullákból álló készleteket is. Segítenek jó állapotban tartani a fejbőrt, megelőzik az olyan problémákat, mint a korpásodás, viszketés vagy túlzott zsírosodás. Ha nem tudja, hogy melyik készletet vásárolja meg, a Cosibella kínálatának böngészése után biztosan megtalálod a megfelelőt magadnak vagy egy szerettednek, akit meg szeretnél ajándékozni.

pixel