Aromatica

Termékek száma: 24

Ez a koreai márka olyan arc-, test- és hajápoló termékeket kínál, amelyek formulája vegán, natúr és bio összetevőkben gazdag. Az aromaterápia bűvöletéből megalkotott kozmetikumok olyan emberek számára készültek, akik különböző bőrproblémákban szenvednek, mint például a túlérzékenység és az allergiás reakciókra való hajlam. Ismerkedj meg a márka kínálatával és válasszátok a Neked valót!

Az Aromatica kozmetikumok biztonságosak a bőr számára

Az Aromatica egy koreai márka, amelyet Jerry Kim alapított, és ma már az egész világon felismerhető. A sikerének alapja elsősorban az átlagon felüli minőség. A bőr-, test-, haj- és fejbőrápolásra szánt Aromatica termékek összetétele hatóanyagokban gazdag, egyrészt rendkívül hatékony, másrészt biztonságos és az irritációra hajlamos érzékeny bőr tulajdonosainak is ajánlott.

Az Aromatica kozmetikumok vegán és nem tesztelték állatokon. Ráadásul a gyártójuk nagyon elkötelezett a környezetvédelemnek, valamint a különböző jótékonysági akciókban való részvétel mellett, aminek köszönhetően az Aromatica vásárlói biztosak lehetnek abban, hogy nem csak az elszíneződés vagy ráncok elleni hatékony szert választják, hanem a nemes eszméket megtestesítő termékeket is. Ez az életszemlélet a márka történetéhez kapcsolódik – ötletgazdája felmondott a pénzügyi területen, mert beleszeretett az... aromaterápiába.

Aromatica, vagyis a test és az érzékek ápolása

A koreai gyártó kínálatában minden megtalálható, amire szükségetek van fürdőszobában és sminktáskában, a sminkeltávolító kozmetikumoktól az éjszakai maszkokon, nappali krémeken át a sokoldalú olajokon, hajápolókon és testápolókon át az intim higiénés zselékig. Hozzávalók? Bio aloe vera, körömvirág, csipkebogyó, rozmaring, teafaolaj – mindez garantálja a legjobb eredményt anélkül, hogy károsítaná a bőrt. Az Aromatica kínálatában a bestsellerei a fényvédő ásványi szűrővel ellátott krémek, valamint a gyümölcssörbet állagú sminklemosó termékek.
pixel