Samponok vékony szálú hajra

Termékek száma: 67

A vékony szálú haj meglehetősen igényes, károsodásra is hajlamos, ezért érdemes óvatosan bánni vele. Kínálatunkban megtalálod a megfelelő samponokat, amelyek formulája úgy van összeállítva, hogy hatékonyan tisztítsa meg a fejbőrt és emellett ápolja a hajszálakat. Ismerd meg őket most!

termékek száma: 30/67

A finom hajra való samponok előnyei

Ha vékonyszálú hajad van, akkor kétségtelenül tisztában vagy vele, milyen nehéz lehet a hajat kezelni, és olyan sampont találni, amely egyszerre hatékonyan tisztítja a hajat és kondicionáló hatást is kifejt. A vékonyszálú haj gyakran finom és hajlamos a töredezésre. A samponok speciális formulákkal rendelkeznek, amelyek hatóanyagai behatolnak a hajszerkezetbe, és belülről erősítik azt. Rendszeres használatával észreveheted, hogy hajad ellenállóbbá válik a sérülésekkel szemben, és könnyebben formázhatóvá válik.

Olvass tovább

Volumen és dússág növelése

A finom haj általában lapos megjelenéssel és a volumen hiányával jár. Ha volument szeretnél adni és erősíteni a hajat, a megfelelő samponok segíthetnek benne. Ezáltal a hajad sűrűbbnek fog tűnni. Az ilyen típusú samponokban lévő vitaminok ráadásul táplálják a haját, így hatással van az általános állapotára.

Védelem a károsodás ellen

A finom haj különösen érzékeny a külső tényezőkre és a különböző típusú károsodásokra, például a töredezésre és a kettévált hajvégekre. A samponok olyan összetevőkkel vannak gazdagítva, amelyek védőgátként hatnak. Kíméletes formulájuk védőréteget hoz létre a haj felszínén, hogy megakadályozza a károsodást. Ezáltal könnyebben megőrizheted a hajad sérülésmentesen.

Az újjáépítő samponokban lévő hatóanyagok

Ha egy újjáépítő sampont keresel finom hajadnak, érdemes megnézni, hogy milyen hatóanyagok segítik a hajerősítést. Íme néhány kulcsfontosságú összetevő, amelyekre érdemes odafigyelni:

  • Kollagén - a szervezetben természetesen előforduló fehérje, amely a haj rugalmasságáért és erősségéért felelős. Alapként működik, a hajszerkezet pillérét képezi és védi a hajat a károsodástól.
  • Keratin - a hajban természetesen előforduló összetevő, amely a haj erejéért és rugalmasságáért felelős. Idővel azonban a külső tényezők és a mindennapi kopás miatt a keratin szintje csökkenhet, ezért érdemes kivülről ellátni vele a hajat.
  • Búzafehérjék - képesek mélyen behatolni a hajba, belülről erősítve annak szerkezetét. A búzafehérjék erősítik a hajat, valamint volument és sűrűséget adnak neki.

A legjobb samponok finom hajra

A Cosibella kínálatában hatékony samponokat találsz mind lengyel márkákból, mint az Apis és a Tołpa, mind pedig koreai márkákból, mint az Olaplex, a Dr.FORHAIR vagy a Daeng Gi Meo Ri. Formuláik kíméletesek és rendkívül hatékonyak. Aktív összetevőkből álló kompozíciókat kombinálnak, hogy a hajad erős és egészséges maradjon.

pixel