Szempilla- és Szemöldökszérumok

Termékek száma: 10

Annak érdekében, hogy a szemöldök és a szempilla sminkje a lehető legjobban nézzen ki, az ápolásuk is fontos. Válaszd azokat a kondicionálókat, amelyek a koncentrált, aktív összetevőkkel telített formuláknak köszönhetően sűrítik és erősítik a hajat, javítva azok állapotát. Válassz közülük, hogy elragadó legyen a tekinteted!

Rendezés

Szemöldök- és szempillaszérum

Olyan szempillaszálakról álmodsz, amik hosszúak, erősek és kifejezőek? Add meg szempilládnak és szemöldöködnek a szükséges ápolást! Hogyan? Alaposan tisztítsd meg őket, hogy megakadályozd a termékmaradványok felhalmozódását, és rendszeresen alkalmazz tápláló termékeket. A szempillák és a szemöldökök ápolásához érdemes szempillaspirál-ecsettel csomagolt szérumot használni. Az ilyen termékek olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek elősegítik a szálak regenerálódását, erősítését és rugalmassá tételét. Ellenállóbbá válnak a töredezésselssel és kihullással szemben, és gyorsabban nőnek. Rendszeres használatával e hatások meghaladhatják az elvárásaidat.


Olvass tovább

Szemöldök- és szempillaápoló termékek - mit tartalmaznak?

A szemöldök- és szempillaszérumokat könnyű felvinni, bárki használhatja őket. Összetételüket gondosan úgy fejlesztették ki, hogy csak a szálak növekedéséért és erősítéséért felelős, hatékony összetevőket tartalmazzák. A tartalmaznak például:

  • ricinusolajat, amely növeli a szálak simaságát és fényét, valamint táplálja őket,
  • biotint, amely támogatja a szemöldök és a szempillák növekedését és erősíti szerkezetüket,
  • makadámia olajat, amely segít egy védőréteg létrehozásában a szálakon és megakadályozza a károsodásukat.

Milyen gyakran kell használni a szempilla-kondicionálót?

A kondicionáló vagy szérum használatának gyakoriságát a gyártó pontosan leírja a csomagoláson. Ezeket a kozmetikumokat leggyakrabban kezelés formájában használják, azaz például 4 hétig minden nap, majd több hetes szünettel. Némelyikük folyamatosan használható, meghatározott kezelési rend nélkül. Kínálatunkban kétféle termék található: esti és reggeli használatra, valamint smink alá. Főleg a színükben különböznek egymástól. Az éjszakai kozmetikumok átlátszóak. A nappali szérumok összetétele azonban olyan festéket tartalmaz, amely segít a szálak sötétebbé tételében, és kifejezőbbé teszi őket.

Válaszd ki a megfelelő szérumot, és megfelelően ápold szemöldököd és szempilládat.

pixel