Ecsetek

Termékek száma: 28

A jó minőségű ecsetek a sikeres smink alapja és ennek elkészítésének elengedhetetlen eleme. Lehetővé teszik a termékek precíz felvitelét az arcra, a szemre és a szájra. Sörték szintetikusak vagy természetesek lehetnek, formájuktól függően többféleképpen használhatók.

Rendezés

Ecsetek - a smink elengedhetetlen kiegészítői

A sminkelés egy műalkotást létrehozó művészhez hasonlítható. Ide is kell egy "vászon", azaz az arc, "festékek", azaz kozmetikumok, és megfelelő eszközök, azaz sminkecset. Választásuk nem lehet véletlen – a kiegészítő típusa határozza meg az elérni kívánt hatást. Hogy ezt a feladatot egy kicsit megkönnyítsük, ecsetek széles választékát készítettük el. Különböző méretűek, és lehetővé teszik, hogy csodálatos sminket készíts egyszerű és kellemes módon. A kínálatunkban puha, szintetikus sörtéjű ecsetek találhatók, amelyek tökéletesek a folyékony és laza összetételű termékek felvitelére. A szálak nem szívják be a kozmetikumot, ezért ne pazarold el, és használd fel az összes festéket, púdert és highlightert.


Olvass tovább

Sminkecsetek - milyenek kaphatók?

Egy ecset nem elég a smink felviteléhez. Az eszközt az arcra felvinni kívánt termék típusához kell igazítania. Ezért kínálatunkban különböző típusú kiegészítők találhatók – melyeket egy adott forma vagy méret különböztet meg.

Ecset alapozóhoz és púderhez

Ahhoz, hogy a smink természetesnek tűnjön, az alapozót és a púdert is egyenletesen kell elosztani az egész arcon. Erre a célra a széles sörtéjű ecsetek a legjobbak - a bőrrel való nagy érintkezési felületnek köszönhetően gyorsabb a termék felvitele. Folyékony alapozóhoz az ideális ecset lapos hegyű, lapos tetejű. Könnyedén az archoz nyomhatod, és a terméket a bőrébe simíthatod. A laza kozmetikumokat azonban kerek fejjel rendelkező kiegészítővel visszük fel – az ilyen sörték megkönnyítik a formula eloszlatását a bőr teljes felületén, és az alapozóhoz való keverést.

Ecsetek kontúrozáshoz

Az arc kontúrozása pontosságot igényel. A pirosítót, a highlightert és a bronzosítót az arc meghatározott részeire kell felvinni, hogy a hatás esztétikus legyen és az arc arányai megmaradjanak. Ezért ezeknek a kozmetikumoknak a felvitelekor válassz kisebb fejű ecsetet, mint a púderes modelleknél. Ezenkívül ügyelj az alakra. Alkalmazáskor:

  • a ferde hegyű kiegészítők a legjobbak a pirosítóhoz – tökéletesen illeszkedik az arccsonthoz,
  • a kúp formájú modellek jó választás highlighterekhez – ezek segítségével precízen világosítható az arccsont felső része,
  • bronzosítóhoz használj kompakt, kerek fejű ecsetet (a kozmetikum arcra és halántékra való felviteléhez) és egy rövid, lapos sörtékkel ellátott kiegészítőt (az orr kontúrozására).
Ne feledd, hogy ne használd egyszerre ugyanazt az ecsetet pirosítóhoz, highlighterhez és bronzosítóhoz. A kozmetikumok formulái keveredni fognak, így a hatás messze elmarad a várttól.

Ecsetek szemsminkhez

Ahhoz, hogy szemsminked tökéletes legyen, használj sűrű, rövid sörtéjű ecsetet az árnyékok felviteléhez. A tartozék nem lehet túl bolyhos - egy ilyen modell csak a színhatárok elmosására lesz hasznos. Szóval mit válasszunk?

  • Az árnyékokat legjobb kerek, lapos fejű ecsettel felvinni. Használhatók kozmetikumok felvitelére, hogy a színek átjárják egymást, és ne legyen közöttük egyértelmű határ.
  • Vonalakhoz és szemöldökhöz használj lapos, éles és vékony hegyű kiegészítőt. Ennek köszönhetően a vonal kellően vékony lesz, és elkerülhető a "panda-effektus".
Ha az árnyékok felvitele közben részecskék esnek az arcodra, egy nagy púderecsettel könnyedén lesöpörheted őket.

Ecsetek ajaksminkhez

Egyszerűen festheted ajkaid rúzssal vagy szájfénnyel, további kiegészítők használata nélkül. Ha azonban valaki mással osztod meg a rúzst, jobb, ha ecsetet használsz a felvitelhez. Jól működik a sűrű, rövid, ferdén vágott sörtékkel rendelkező modell. Használatával precízen felviheted a kozmetikumot a száj sarkaiba, és eloszlathatod a teljes ajakvonalon.

A sminkecsetek tisztítása

A nagy és a kis sminkecsetet is rendszeresen meg kell mosni. A kozmetikai maradékok ideális környezetet biztosítanak a kórokozók szaporodásához. Ezért amikor legközelebb mosatlan tartozékokat használsz, mikroorganizmusokat fogsz átvinni az arcodra. Ez akne kialakulásához vezethet.

A sminktartozékokat egyszerűen 15-30 percre micellás folyadékba áztathatjuk, majd leöblíthetjük. Az ecsetek tisztításához használhatsz speciális gélt vagy szivacsot is. Az ecsetek minden sminkszerető alapfelszerelése. Szerezd be a megfelelő modelleket, és kezdj el profiként sminkelni!

Lásd még: dekoratív kozmetikum, szemöldök kozmetikum, ajkak smink, kiegészítők

pixel