Szemöldök szappan

Termékek száma: 4

Tökéletesen rögzített szemöldökről álmodsz? Semmi sem könnyebb, nyúlj egy szemöldökszappanhoz. Általában glicerin alapú, sűrű állagú termék, amelyet ecsetre vagy fésűre kanalazhatsz. Az átlátszó formula természetesnek látszik a szőrszálakon, és a kívánt formára rögzíti őket. A szappan megdermed és órákra rögzíti a szemöldököt. Nézd meg őket!

Rendezés

Mire való a szemöldökszappan?

Ez a kozmetikum a rakoncátlan szálak formázására szolgál. Eleged van abból, hogy minden lehetséges irányba állnak a szemöldököd szálai, és nem tudod megszelídíteni őket? Szeretnéd, hogy szálak a helyén maradjanak az időjárási viszonyoktól függetlenül? A szemöldökszappanok a tökéletes választás a számodra. A bennük található hatóanyagok segítenek megbirkózni a legtöbb problémával, amelyek a szemöldök formázásával kapcsolatosak. Ezek a kozmetikumok nagyon könnyen alkalmazhatók. Így természetes módon formálhatod a szemöldöködet, még akkor is, ha nincs sok tapasztalatod a sminkelésben. A termékek színtelen összetételűek, így nem kell attól tartanod, hogy megváltoztatják a szálak természetes színét. Használatuk után is természetesen fognak kinézni.


Olvass tovább

A szemöldökszappan használatából származó előnyök

A szemöldökszappanok sűrű, gélszerű állagúak. Ezzel a kozmetikummal ellentétben azonban nem telepednek meg a szálakon, hanem segítenek megmerevedni és a megfelelő helyen tartani őket. A hatás nem eltúlzott és egész nap kitart! Ráadásul a szemöldökszappanok nem ragasztják össze a szemöldököt vagy a bőrt. Ezért nem áll fenn annak a veszélye, hogy a szemöldököd mesterségesnek tűnik majd, és a bőröd kellemetlenül feszes lesz.

Szemöldökszappan - hogyan alkalmazzuk?

A szemöldökszappant tiszta ecsettel, például szempillaspirál-ecsettel vagy spirálkefével kell felvinni. Vigyél fel vele egy kis mennyiséget a termékből, majd finom és lassú mozdulatokkal fésüld be a szemöldökbe. A szálak alapos befedéséhez először lefelé, majd oldalra fésüld, majd a legvégén felfelé, hogy megkapja végleges formáját. A szappan használata után egy megfelelően kiválasztott ceruzával vagy szemhéjfestékkel tovább kiemelheted szemöldök színét, és pótolhatod az esetleges hiányosságokat.

Próbáld ki a szemöldökszappant, és készíts egyedi stílust még ma!

Lásd még: korrektorok, szem korrektorok, ajaktintákszemöldök ecsetek

pixel