Csiga kozmetikumok

Termékek száma: 35

MŰKÖDÉS

A csiganyálka regeneráló hatású, felgyorsítja a sebgyógyulást, csillapítja a gyulladásokat, hidratálja és lassítja a bőr öregedési folyamatait.

BŐRTÍPUS

Főleg száraz, petyhüdt és érett bőrre ajánlott. Aknés bőrre is jól fog működni.

ÉRDEKESSÉGEK

Ez az összetevő csak 2006-ban került be az Internetonal Nomenclature of Cosmetic Ingredients (INCI) nyilvántartásba, tehát a nómenklatúráját és a kozmetikai termékekhez való tartozását teljes mértékben elismerték.

A csiganyálkás kozmetikumok egyedi tulajdonságait elsősorban azok fogják értékelni, akik szép, egészséges és fiatalos bőr megjelenést szeretnének biztosítani. Nyugtató és öregedésgátló hatású, újjáépíti a sérült hámréteget, ezért gyakran használják az öregedésgátló kezelésekben.

A hatékonyságát az elasztin és a kollagén tartalmának köszönheti, amelyek biztosítják a bőr feszességét és rugalmasságát. Nyugtató és gyulladáscsökkentő hatású allantoint, az A-, C- és E-vitamint, valamint természetes antibiotikumokat is tartalmaz.

A csiganyálkát elsősorban koreai márkák használják a kozmetikai formulákban.

termékek száma: 30/35

A csiganyálka egyedülálló hatása

A Cosibella.hu webáruházban számos csiganyálkát tartalmazó terméket kínálunk. Főleg az univerzális arckrémeink megérdemlik a figyelmet. Széles spektrumú tevékenységet biztosítanak, így minden korosztály számára használhatók. Egyrészt gondoskodnak a bőr megfelelő hidratáltságáról, másrészt táplálják és öregedésgátló tulajdonságokkal rendelkeznek. Az elszíneződéseket is halványítják, széppé és fiatalossá varázsolják az arcot.

A csiganyálkás krém csillapítja az intenzív napozás vagy a rendszeres epilálás okozta irritációt. Elsősorban azokra a krémekre koncentrálunk, amelyek könnyűek és nem hagynak zsíros filmréteget a bőrön. Ekkor sokkal nagyobb a használatuk kényelme, mert nincs elnehezedés érzése a bőrön. A hölgyek is értékelni fogják csiganyálka tartalmú krémeinket, amelyek egyúttal antibakteriális tulajdonságokkal is rendelkeznek, és pozitívan hatnak a bőrgyulladások kezelésének folyamatára. Különféle termékeket kínálunk nappali és éjszakai használatra.

Nem csak csiganyálkás krémek

A Cosibella.hu webáruházban viszont nem csak csiganyálkás krémeket, hanem egyéb kozmetikumokat is találtok. Az arcszérumunkat érdemes megemlíteni. Számos, aktív hatóanyagokban gazdag termékeket kínálunk problémás bőrre. Kozmetikumaink nem csak a csiganyálkára alapozzák formulájukat, hanem olyan összetevőkre is, mint a rózsaszín lótusz hidrolátum. Az ilyen típusú kompozíciók még hatékonyabban működnek. Egyes csiganyálkás szérumaink tökéletesen halványítják az elszíneződéseket és a hegeket, csökkentik a finom vonalakat és ráncokat, valamint antioxidáns tulajdonságokkal rendelkeznek.

Ezen kívül webáruházunkban találtok csiganyálka tartalmú termékeket, mint például regeneráló fátyol maszkokat, hidratáló tonikokat, hidrogél szemtapaszokat, mineralizáló ködököt, arctisztító habokat és még sok mást. Természetesen minden termék olyan márkáktól származnak, amelyek jól ismertek és elismertek a kozmetikai piacon. Meghívunk titeket, hogy ismerkedjetek meg a teljes ajánlattal.

Csiga kozmetikumok

A csiganyálka egy állati eredetű összetevő, amelyet a gerinctelen állatok bántalmazása nélkül nyernek ki. Ennek az anyagnak az összetevői közé tartozik a kollagén, az elasztin, a glikolsav, az allantoin, valamint a C-, E- és az A-vitamin. Ezeknek az aktív összetevőknek köszönhetően a csiganyálka többek között segít regenerálni, hidratálni, táplálni és feszesíteni a felhámot. Ezenkívül segít ellensúlyozni az öregedés folyamatait.

Ezt az anyagot rendkívül finom textúrája és az a tény is megkülönbözteti, hogy nagyon gyorsan felszívódik. Ezért gyakran adják például arckrémekhez.

Csiganyálka a kozmetikumokban – kiknek?

A csiganyálka termékeket bárki használhatja, aki fiatalos és ragyogó bőrre törekszik. Különösen ajánlottak azonban a száraz, érzékeny, irritációra hajlamos, érett vagy pattanásokra hajlamos bőrűek számára. Az ezekben a kozmetikumokban található összetevők segítenek helyreállítani a felhám egyensúlyát és szépségét. Próbáld ki a csiganyálkát tartalmazó termékeket, és nézd meg, milyen eredményeket segít elérni ez az egyedülálló összetevő.

pixel