Kontúrozó paletták

Termékek száma: 10

A kontúrpaletták nagyszerű megoldást jelentenek azok számára, akik értékelik a minimalizmust. Tartalmazhatnak bronzosítókat, pirosítókat, highlightereket az arcvonások meghatározásához és kiemeléséhez. Ez a tökéletes kozmetikum azok számára, akik szeretnek határozottabb sminket.

Hogyan használd a kontúrpalettákat?

Kezdd a bronzosító felvitelével. Tegyél egy picit egy puha sörtéjű ecsetre vagy szivacsra, majd vidd fel a terméket olyan területekre, mint az állkapocs, a halánték és az arccsont alatti terület. Most térj át a pirosító felvitelére. Alkalmazhatod stratégiai területeken, például az almácskákon, az orron és a szemhéjon. Végül legyezőecsettel vidd fel a highlighterr. Használd az arccsontok tetején, a szemöldökívek alatti területen, az orrhegyen és a száj feletti Ámor ívén. Ha még nincs kontúrozó paletta a gyűjteményedben, és gondolkodsz a beszerzésén, nézz szét a Cosibella kínálatában, és válaszd ki a számodra megfelelő kozmetikumot.

Olvass tovább

Arckontúr paletták

Az arckontúr paletták elengedhetetlenek a kozmetikai gyűjteményedben. Ha értékeled a kényelmet, és szereted, ha minden kéznél van, amire szükséged van, a paletták tökéletes megoldást jelentenek. Ezek egyesítik a bronzosítókat, a pirosítókat és a highlightereket is. Engedd meg magadnak, hogy kísérletezz a különböző arckontúrozási technikákkal. A palettáknak köszönhetően az alábbi hatást elérhető:

  • az arckontúr meghatározása: pontosan kiemelheted és meghatározhatod az arc különböző területeit, például az arccsontot, a homlokot, az orrot és az állkapcsot. A palettáknak köszönhetően álomformát és arányt adhatsz az arcodnak.
  • Multifunkcionálitás: a kontúrpaletták különböző árnyalatokat tartalmaznak, amelyek különböző célokra használhatók. Nemcsak kontúrozásra használhatod őket, hanem arra is, hogy pirosítsd az almácskákat vagy a highlighterrel kiemeld az arccsontjaid tetejét.
  • Kompaktság: ez a kozmetikum nagyszerű választás az utazási sminktáskába, amikor fontos a helytakarékosság. Egy csomagban elfér az összes kozmetikum, amire szükséged van az egész arcod kontúrozásához.

Mi az a kontúrozás?

A kontúrozás olyan sminkelési technika, amely a fények és az árnyékok játékára támaszkodik, hogy kiemeld vagy módosítsd az arc formáját. Azokat a területeket, ahol bronzosítót alkalmazunk, optikailag "elrejtjük", míg azokat a területeket, ahol highlightert alkalmazunk, kiemeljük. A pirosító egyedi kozmetikai termék, amely nem a kontúrok elrejtésére vagy kiemelésére szolgál. Célja, hogy az arcnak egészséges pírt adjon, és hangsúlyozza annak természetességét.

pixel