Ajakmaszkok

Termékek száma: 9

Az ajakmaszkok remek kozmetikumok speciális feladatokhoz! Alkalmazd este, és puha, sima és hidratált ajkakkal ébredj fel. Tekintsd át a kínálatunkban lévő ajakmaszkokat és használd őket regeneráló kezelésként többször hetente!

Rendezés

Ajakmaszkok

Úgy érzed, hogy ajkaidnak fokozott ápolásra van szükségük? A rendszeres balzsamozás ellenére is száraz, irritált és kipirosodott a bőröd? Ilyenkor célszerű gazdag összetételű termékekhez, például ajakmaszkokhoz nyúlni. Ezek sűrű textúrájú kozmetikumok, amelyek összetevői segítenek mélyen táplálni és regenerálni a bőrt. Elősegítik a puha és sima ajkak visszatérését, amelyek remekül fognak kinézni. Ezért ott kell lenniük minden sminkes táskában!

Olvass tovább

Ajkmaszkok – miben különböznek?

Az ajakmaszkokat néhány tíz percre vagy egész éjszakára kell felvinni. A hosszú alkalmazási idő lehetővé teszi, hogy a hatóanyagok mélyen behatolhassanak a bőrbe, és elősegítsék a táplálást belülről.
Ezeket a kozmetikumokat gazdag összetételük is megkülönbözteti. Találsz ott többek között:

  • növényi olajokat és vajakat, például shea vajat, amelyek segítenek csillapítani az irritációkat, puhítják és hidratálják a bőrt. Segítenek megtartani a vizet a felhámban, és megóvják azt a kiszáradástól;
  • ceramidokat, amelyek elősegítik a bőr regenerálódását és táplálását. Segítenek megvédeni a bőr hidrolipid gátját;
  • hialuronsavat, amely segít javítani a felhám hidratáltsági szintjét;
  • növényi kivonatokat, például a zöld tea kivonatát, amely elősegíti a bőr hidratálását és regenerálódását. A baktériumölő folyamatokat is támogatja.

Az ajakmaszkokra a krémes, önthető textúrájuk miatt is érdemes odafigyelni. A formula úgy öleli körül a bőrt, mint egy finom kasmír.

Milyen gyakran kell használni ezeket?

Az ajakmaszkokat rendszeresen, hetente 1-2 alkalommal használhatod. A bennük lévő hatóanyagok segítenek abban, hogy a bőr jó állapotban maradjon még a nehéz körülmények között is. Ezeket a kozmetikumokat akkor is lehet használni, ha a szárazság aggasztó jelei, például a száraz hámlás vagy a bőrpír jelentkezik. A maszkokban található anyagok ekkor elősegítik a felhám újjáépülését, és helyreállítják az egészséges megjelenését. Bár az ilyen típusú termékeket elsősorban éjszakai használatra tervezték, napközben is használhatók, például amikor egy hideg napon sétálni mennél. Ekkor a klasszikus balzsam helyett egyszerűen vigyél fel egy kis ajakmaszkot.

Javasoljuk, hogy nézd meg a többi ajakápoló termékünket is. Nálunk mindent megtalálsz, amire szükséged van!

Lásd még: tápláló krémek, ceramid szérumok, szérumok száraz bőrre, olajos szérumok

pixel