iUNIK

Termékek száma: 26

A Dél-Koreából származó iUNIK márka arcápoló kozmetikumokat kínál. A márka nagyra értékeli a minimalizmust, ezért kizárólag olyan összetevőkből készíti a termékeit, amelyekre a bőrnek szüksége van, felesleges anyagok nélkül. A neve a termékeket leíró szlogenek rövidítése - Ideal, Unique, Natural, Ingredients, Knowhow. Ez azt jelenti, hogy ezek natúr, a bőrhöz megfelelően illeszkedő kozmetikumok, válogatott és biztonságos összetevőkkel. Nézzétek meg őket!

SZÁRMAZÁS

Az iUNIK egy koreai szépségápolási márka.

TERMÉKEK

A márka arcápoló kozmetikumokat kínál.

ÉRDEKESSÉGEK

Az iUNIK termékeinek promocióhoz használt szlogenek betűszava – Ideal, Unique, Natural, Ingredients, Knowhow.

A márka filozófiája az, hogy az ápolást egyszerű és gyors legyen. Ugyanakkor az, hogy a bőrt mindennel látjátok el, amire szüksége van, törekedve az egészséges és szép megjelenésre.

Az iUNIK: Ideal - tökéletes a bőr számára, Unique - egyedi receptek, Natural - természetes és egyszerű készítmények, Ingredients - csak jó összetevőket biztosít, Knowhow - tudás, hogyan lehet a legjobb termékeket szállítani.

Az ajánlat száraz, problémás, zsíros és vegyes bőrre való kozmetikumokat tartalmaz. A termékeket megfizethető ár és kiváló minőség jellemzi.

pixel