Clochee

Termékek száma: 17

SZÁRMAZÁS

A Clochee egy lengyel márka, amelyet a Daria és Justyna duó alapított 2013-ban.

TERMÉKEK

A márka természetes és vegán kozmetikumokat kínál arc- és testbőr ápolására. A csomagolás biológiailag lebomló, újrahasznosítható alapanyagokból készül.

ÉRDEKESSÉGEK

Ha alaposan megnézzük a márka logóját, kis virágokat láthatunk, amelyeknek a csészei harangvirágokra emlékeztetnek. A Cloche franciául azt jelenti, hogy "harang, lámpa árnyék", és ebből a természethez is kötődő dallamos szóból származik a márka neve.

A Clochee márka szenvedélyből, álmokból, valamint jó minőségű és megfizethető ápoló kozmetikumok létrehozásának igényéből jött létre. A márka kozmetikumai a természet iránti szeretetből és a régi, bevált receptek iránti rajongásból születtek. A Clochee létezését olyan természetes és ökológiai összetevőkre alapozza, mint az olajok, ásványi anyagok, növények és ezek kivonatai. A termékek mentesek kőolajtól és származékaitól, szintetikus színezékektől, illatanyagoktól és szilikonoktól.

A Clochee az utóbbi idők egyik legismertebb lengyel márkája, amely natúrkozmetikumok gyártásával foglalkozik. 2013-ban alapította két nő, akik maguk keresték a legjobb minőségű öko ápoló termékeket. A cég mottója a Kitoni Zenonnak tulajdonított mondat: "Élj harmóniában a természettel". A Clochee az arc és test hatékony kozmetikumainak új ökológiai receptjeinek kifejlesztésének köszönhetően teszi lehetővé. A márka nemcsak a termékek összetételét, hanem a csomagolás módját vagy a természeti környezetet támogató tevékenységeket is felelősségteljesen közelíti meg. A márka alapítói azt szeretnék elérni, hogy a Clochee kozmetikumokat használó személy ne csak szépnek érezze magát, hanem átfogóan gondozottnak és boldognak is érezze magát.

Vegán, öko, hatékony

Az újrahasznosítható, biológiailag lebomló nyersanyagok valódi, egyenesen a természetből származó kincseket tartalmaznak: vegán összetevőket, amelyek minden bőrtípusról gondoskodnak. Mit találhat a Clochee ajánlatában? A legkelendőbb egy finom rózsaillatú antioxidáns C-vitaminos szérum, egy olajos és tavirózsa kivonatú szemkörnyékápoló krém-maszk, magas fényvédő hatású, szépítő és ápoló színező krémek, valamint finomszemcsés és enzimes peelingek. A lengyel gyártó kínálatában testkozmetikumok is szerepelnek, köztük vajak, só- és cukor bőrradírok. A férfiaknak szánt Clochee MEN termékcsalád arckrémet vagy testápoló gélt tartalmaz.
Cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsuk weboldalunkon. Szolgáltatásaink használatával Ön elfogadja azok használatát. Róluk többet megtudhat az adatvédelmi irányelvek.
Close
pixel