Clochee

Termékek száma: 17

Egy olyan lengyel márka, amelyet évek óta a természet és az ökológia inspirál. Ebből az okból kifolyólag a felhozatala tele van természetes, organikus és biztonságos arc- és testkozmetikumokkal. Mielőtt a vásárlókhoz kerülnek, a gondosan válogatott alapanyagok, tesztek tömkelegén és szakértői kutatásokon kell végigmenniük. A márka fontossági sorrendjében az ökológiával való törődés előkelő helyet foglal el, éppen ezért a csomagolások újrahasznosított és újrahasznosítható anyagokból származnak.

A Clochee az utóbbi idők egyik legismertebb lengyel márkája, amely natúrkozmetikumok gyártásával foglalkozik. 2013-ban alapította két nő, akik maguk keresték a legjobb minőségű öko ápoló termékeket. A cég mottója a Kitoni Zenonnak tulajdonított mondat: "Élj harmóniában a természettel". A Clochee az arc és test hatékony kozmetikumainak új ökológiai receptjeinek kifejlesztésének köszönhetően teszi lehetővé. A márka nemcsak a termékek összetételét, hanem a csomagolás módját vagy a természeti környezetet támogató tevékenységeket is felelősségteljesen közelíti meg. A márka alapítói azt szeretnék elérni, hogy a Clochee kozmetikumokat használó személy ne csak szépnek érezze magát, hanem átfogóan gondozottnak és boldognak is érezze magát.

Vegán, öko, hatékony

Az újrahasznosítható, biológiailag lebomló nyersanyagok valódi, egyenesen a természetből származó kincseket tartalmaznak: vegán összetevőket, amelyek minden bőrtípusról gondoskodnak. Mit találhat a Clochee ajánlatában? A legkelendőbb egy finom rózsaillatú antioxidáns C-vitaminos szérum, egy olajos és tavirózsa kivonatú szemkörnyékápoló krém-maszk, magas fényvédő hatású, szépítő és ápoló színező krémek, valamint finomszemcsés és enzimes peelingek. A lengyel gyártó kínálatában testkozmetikumok is szerepelnek, köztük vajak, só- és cukor bőrradírok. A férfiaknak szánt Clochee MEN termékcsalád arckrémet vagy testápoló gélt tartalmaz.
pixel