Kollagén krém és szérum

Termékek száma: 75

MŰKÖDÉS

A kollagén felelős a bőr feszességéért és rugalmasságáért. Késlelteti az öregedési folyamatot és megakadályozza a ráncok idő előtti megjelenését.

BŐRTÍPUS

A legjobb száraz, petyhüdt és érett bőr számára. Fiatalabb bőr esetén megelőző és öregedésgátló hatása is lesz.

ÉRDEKESSÉGEK

Az INCI-ben a kollagén és a tengeri kollagén Collagen, Hydrolyzed Collagen, Atelocollagen vagy Soluble Collagen nevén szerepel Állati eredetű. A vegánok számára alternatívát jelenthetnek az aminosavban gazdag tápanyag-komplexek.

A kollagén nagy szerepet játszik a bőrünk szöveteinek felépítésében. Sajnos az életkor előrehaladtával a mennyisége a bőrben csökken, ami feszességének és rugalmasságának elvesztését, ráncok megjelenését és az arc alakjának megváltozását okozza. Ezért érdemes gondoskodni a hiányának szisztematikus pótlásáról, pl. a kollagénes ápoló kozmetikumok használatával.

A kollagén a hajápolásban is nagyon pozitívan használható. Hidratálja, táplálja és erősíti a hajat. Különösen ajánlott a száraz és törékeny haj ápolására.

termékek száma: 30/75
A kollagén egy olyan anyag, amely természetesen megtalálható az emberi szervezetben, és a „fiatalság fehérjeként” ismert. A bőr 70-85% kollagént tartalmaz! Az életkor előrehaladtával azonban a mennyisége a szövetekben csökken, a szervezet termelőképessége jelentősen csökken, ami befolyásolja a bőr megjelenését. Elveszíti feszességét és rugalmasságát, petyhüdtté válik, ráncok kezdenek megjelenni rajta, sőt mi több - kezd megjelenni a narancsbőr. A kollagénhiányos bőr száraz, fakó, néha érdes, ezt a kedvezőtlen külső tényezők is könnyebben befolyásolják. Ennek a problémának a gyógymódja a kollagént tartalmazó kozmetikumok, amelyek gyakran állati eredetűek, például halakból. A vegánok speciális aminosav komplexekhez nyúlhatnak, amelyek a kollagénhez hasonló hatásúak.

Kollagén tartalmú kozmetikumok, amelyek lehetővé teszik, hogy hosszabb ideig maradjatok fiatalos!

A kollagéntartalmú kozmetikumok minden bőrtípusra ajánlottak. Fiatalabbaknál profilaktikus hatásúak (nem szabad elfelejteni, hogy e fehérje elvesztése a bőrben 26 éves kortól kezdődik!), érett és száraz bőrre pedig visszaadják a szép megjelenést, és jó közérzetet. A kollagén sokféle kozmetikumban megtalálható: arckrémekben, szemkörnyékápoló krémekben, maszkokban, szérumokban és testápolókban. A kollagénes hajkozmetikumokat is érdemes rendszeresen használni – ezek is szenvednek a „fiatalság fehérjéjének” elvesztése miatt, szárazzá, törékennyé és fénytelenné válnak. Érdemes ilyen termékekhez nyúlni, hogy ne csak a megjelenésre, hanem a bőr és a haj egészségére is ügyeljünk.
pixel