Aloe vera kozmetikumok

Termékek száma: 199

MŰKÖDÉS

Az aloe elsősorban hidratáló, nyugtató és regeneráló hatású. Csillapítja a gyulladást, a leégett bőrt, epilálás és rovarcsípés után.

BŐRTÍPUS

Kifejezetten száraz, irritált és érzékeny bőrű emberek számára ajánlott. A zsíros és kombinált bőrre is tetszeni fog ez az összetevő.

ÉRDEKESSÉGEK

Az aloe levél 95%-a a víz, mindössze 5%-a olyan anyag, amely pl. gyulladáscsökkentő és nyugtató.

Jótékony hidratáló tulajdonságainak köszönhetően az aloe vera tökéletes lesz a fejbőr számára. Segít a korpásodás és a gyulladások leküzdésében. Csökkenti a bőr kiszáradása okozta viszketést.

Jó alap a bőr- és a hajolajozásnak is. Elegendő az aloe vera gélt a haj teljes hosszában felvinni, majd ezt a lépést megismételni a megfelelő növényi olajjal. Min. fél óra múlva folytathatjátok a hajmosást és az ápolás következő szakaszait.

termékek száma: 30/199

Aloe vera kozmetikumok

Az aloe vera évek óta nagyon népszerű a kozmetika világában. Ez az egyedülálló összetételének köszönhető. Akár 95%-ban vizet valamint vitaminokat (mint például C és E), poliszacharidokat, enzimeket és aminosavakat tartalmaz. Ez teszi azt, hogy az aloe vera segít:

Ennek eredményeként minden bőrtípusra, minden korosztály számára alkalmazható.

Aloe vera a kozmetikumokban – mely termékek tartalmazzák?

Az aloe vera többek között "tiszta" formában is kapható. Közvetlenül a bőrre is felvihető, mivel erősen hidratáló hatással rendelkezik. Nem idézi elő a pórusok eltömődését és nem irritál, így napozás vagy borotválkozás után is használható. Ezenfelül tulajdonságai miatt az aloe verát gyakran adják hozzá a felnőttek és gyermekek arc- és testápoló termékeihez, amelyek több összetevőből állnak. Számos haj-, borotválkozási- vagy sminktermék összetételében is megtalálható.

Ismerd meg aloe vera tartalmú termékkínálatunkat és teszteld ezeket a kozmetikumokat!

pixel