Enzimes peelingek

Termékek száma: 26

Az enzim alapú peeling kiváló választás érzékeny, hajszáleres, érett és problémás bőrre. Az ilyen termékek formulájában gyümölcsenzimeket találsz, beleértve a bromelaint és a papaint. Gyengéd hatásúak és segítenek megtisztítani a bőrt az elhalt hámsejtektől. Világossá, felfrissültté és simává teszik a bőrt. Találd meg a kedvencedet!

Enzimes arcradírok

A bőrpeeling egy olyan kezelés, amely tökéletes kiegészítője a napi arcápolásnak. Segít megtisztítani a pórusokat és elérni a sima és ragyogó arcbőrt. A bőröd érzékeny, száraz és hajlamos a károsodásra, ezért nem használhatod a klasszikus mechanikus, csiszoló részecskéket tartalmazó formulákat? Próbáld ki az enzimes arcradírokat.

Kíméletes összetételű kozmetikumok, amelyek nem irritálják a felhámot és nem súlyosbítják a bőrgyógyászati problémákat. Olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek segítenek gyengéden hámlasztani az elhalt hámsejteket. Ennek köszönhetően ezeket a termékeket akár hetente egyszer is lehet használni!

Olvass tovább

Enzimes arcradírok – mi található az összetételükben?

Az enzimes arcradírok receptúrája főként különböző gyümölcsökből származó enzimeken alapul. Ezek például:

  • a papain a papajából,
  • a bromelain az ananászból,
  • az aktinidin a kiviből,
  • a ficin a fügefákból,
  • az arbutin az orvosi medveszőlőből.

Ezek az összetevők segítenek kíméletesen feloldani és fokozatosan eltávolítani a bőr szarurétegét. Előfordul, hogy az egész folyamat egy kicsit tovább tart. Vagyis például egy enzimes bőrradír felvitele után néhány napon belül száraz bőr jelenhet meg az arcon. Ezeket nem szabad eltávolítani. Várd meg, amíg maguktól leesnek.

Miért érdemes használni ezeket?

Az enzimes peelingekben található összetevők elősegítik a pórusok kíméletes tisztítását és a pórusok láthatóságának csökkentését. Ezenkívül segítenek a bőr felszínének kisimításában és színének egységesítésében. Végeredményben segítenek a puha, sima és tiszta arcbőr elérésében anélkül, hogy irritálnák a bőrt. Próbálj ki más típusú bőrradírokat is, és döntsd el, melyik a legjobb számodra!

Lásd még: fényvédő arckrémek, savas peelingek, tisztító maszkok, hidralátumok

pixel