Szemöldök gélek

Termékek száma: 13

A szemöldökzselé nagyszerű módja a szőrszálak kiemelésének és megszelídítésének. A géles állag rögzíti a szemöldököt, így órákig a kívánt helyen tartja. Élvezd a tökéletes szemöldök formáját, amelyet a kínálatunkban található gélekkel érhetsz el!

Szemöldök zselék - miért érdemes választani őket?

Kínálatunkban a színes pomádék mellett szemöldök zseléket is találsz. Segítségükkel megszelídítheted a különböző irányba növő szőrszálakat. Ezek a kozmetikumok:

  • átlátszó és színezett formulával is rendelkeznek, így bármilyen hajszínhez használhatóak,
  • olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek elősegítik a szemöldök ápolását és növekedését, 
  • segítenek rögzíteni a hajszálak formáját, és finom, egészséges fényt kölcsönöznek nekik. 

A zselék szempillaspirál formájában, mellékelt kefével kaphatók. Ez nagyon egyszerűvé teszi a termék felvitelét, és ennek köszönhetően a smink szó szerint másodpercekig tart.


Weitere Informationen

Egy jó szemöldökzselé - milyen legyen?

A "jó zselé" definíciója mindenki számára nagyon különböző dolgokat jelenthet. Érdemes, ha a kozmetikum sűrű állagú legyen és egyenletesen bevonja a szőrszálakat, így könnyen formázhatóak. A gélnek a szemöldökre való felvitel után meg kell száradnia, és elég tartósnak kell lennie ahhoz, hogy egész nap vagy éjszaka tartson, és a szőrszálakat karban tartsa. A termék keféjének elegendő gélt kell kanalaznia ahhoz, hogy az egész szemöldököt befedje. Egy másik szempont a termék színe: az átlátszó zselék biztonságos, mindenkinek illő opció, míg a színes zselék a forma rögzítése mellett finom árnyalatot adnak a szemöldöknek, és pótolják a hézagokat.

Hogyan használjuk a szemöldökzselét?

Az esztétikus szemöldök smink elkészítése érdekében kezdd el a szemöldök átfésülésével és púderezésével. Ezután kanalazz egy kis mennyiségű pomádét az ecsetre, és rajzolj meg egy vonalat a szemöldök alsó széle mentén. Finom, rövid ecsetvonásokkal töltsd ki a szemöldök belsejét. Végül fésüld át, hogy tartósságot adj neki. A természetes, nem túlzott hatás kulcsa, hogy éppen a megfelelő mennyiségű zselét kanalazd. Így nem fog csúnya kéreg keletkezni, ami később nehézséget okoz a sminkeltávolításkor. Teszteld le az egyik zselénket és nézd meg, hogyan változtatja meg a tekintetedet!

Jobb a zselé, mint a szemöldök szappan?

A szemöldökzselé és a szemöldök szappan két teljesen különböző kozmetikum. Fő funkciójuk természetesen a szemöldök formázása és rögzítése, de alkalmazásuk módja teljesen más. A géleket közvetlenül a csomagolásból fel kell vinni a szemöldökre, majd gyorsan megszilárdulnak. A szappanokat ezzel szemben külön ecsettel viszik fel, és a szőrszálakra való felvitel után is átformázhatók. Nehéz eldönteni, hogy melyik termék a jobb, mivel ez az egyéni preferenciáktól függ, ezért próbáld ki mindkettőt, és válaszd ki a Neked legmegfelelőbbet.

Lásd még: krémes bronzosítók, krémes pirosítók, szempillaspirálok, maszk ecsetek

pixel