Niacinamide

Termékek száma: 661

MŰKÖDÉS

A niacinamid szabályozza a faggyúkiválasztást, csökkenti a faggyúmirigyek láthatóságát, élénkíti az elszíneződéseket, csillapítja a gyulladásokat és megakadályozza az újak kialakulását.

BŐRTÍPUS

Normalizálja a zsíros és kombinált bőrt. További nyugtató tulajdonságainak és a hidrolipid gát erősítésének köszönhetően a száraz bőr is kedvelni fogja.

ÉRDEKESSÉGEK

A niacinamid, más néven nikotinsav vagy nikotinamid, valójában B3-vitamin vagy PP-vitamin. Ez zavaró lehet, de nincs összefüggésben a cigarettában található nikotinnal.

A B-vitaminok a kozmetikumok gyakori összetevői, ezek közül a niacinamid a legkívánatosabb. Széles hatásspektrummal rendelkezik, mivel ragyogóvá teszi a bőrt, szabályozza annak zsírosságát és csökkenti a bőrkiütések lehetőségét. Ezen kívül csillapítja az irritációkat és erősíti az epidermisz védőgátját, melynek köszönhetően a bőr hidratált és ellenáll a külső tényezőknek. Ezenkívül öregedésgátló hatású és csökkenti a bőrpírt. Így nem meglepő, hogy sokan ezt az összetevőt keresik az arc, test és haj kozmetikumaiban.

termékek száma: 30/661
A niacinamid a B3-vitamin, más néven PP-vitamin vagy niacin, nikotinsav vagy nikotinamid. A népszerűségét a kozmetikában elsősorban hatékony hatásának köszönheti, mely jól beválik a zsíros, vegyes és problémás bőr ápolásában. Ez az összetevő elsősorban az epidermisz működését normalizálja, szabályozza a faggyúkiválasztást, enyhíti a gyulladásokat, szűkíti a pórusokat és felgyorsítja az aknés elváltozások gyógyulási folyamatát. Erősíti és védi a bőrt is, így a niacinamidot azok is használhatják, akik túlzott szárazsággal küszködnek. Egy másik fontos előnye ennek az összetevőnek a világosító hatása – mind a szürke arcszín tulajdonosai, mind azok, akiknek a legnagyobb problémája az elszíneződések.

Milyen kozmetikumok tartalmazhatnak niacinamidot?

A niacinamidot tartalmazó kozmetikumok számos neves márka kínálatában szerepelnek, mint például az A'pieu, az Anwen, a Bielenda Professional és az iUNIK. A PP-vitamin kozmetikai összetevőként jelenik meg a szépségszérumokban, az elszíneződéseket és tökéletlenségeket megszüntető készítményekben, nappali és éjszakai arckrémekben, szemkörnyékápoló krémekben, esszenciákban, maszkokban, tonikokban és még hajápolási termékekben is: samponokban vagy balzsamokban. Függetlenül attól, hogy mattító hatású, hatékony tisztító gélt, pattanásos krémet vagy peptid szérumot kerestek, csak keressétek a niacinamidot a készítményben, és gyorsan látni fogjátok az eredményeket: tiszta, egyenletes és ragyogó bőr minden tökéletlenség nélkül!
pixel