Ajakápolás

Termékek száma: 93

Az szájápoló termékeket úgy tervezték, hogy táplálják, regenerálják, hidratálják és kisimítsák a száraz, kirepedezett ajkakat. Az száj bőrét gyakran figyelmen kívül hagyják, a rendszeres hámlasztás és hidratálás pedig megakadályozza a bőr kiszáradását, repedezését és cserepesedését. A kínálatunkban ajakápoló termékek széles választékát találod meg - balzsamokat, bőrradírokat és maszkokat!

Rendezés

Az ajakápolás elengedhetetlen

Kevesen tudják, hogy a legtöbb probléma, például a száraz vagy repedezett ajkak, szájüregi panaszokra vezethető vissza. Nos:

  • a repedezett bőr vagy az elváltozásokkal borított bőr például kialakuló gyulladásra vagy belső szájüregi kandidiázisra utalhat,
  • a szájszögek gyulladása vagy többek között a herpesz lehet például a túlzott nyálelválasztás vagy a túlzott szájszárazság tünete.

Számos oka van annak, hogy az ajkak bőre veszít nedvességtartalmából és rugalmasságából. Ekkor azonban még a jól megválasztott kozmetikumok sem segíthetnek a probléma kezelésében, hanem csak elfedik a tüneteket. Ezért ezt nem szabad alábecsülni. Érdemes felkeresni egy szakembert és elvégezni a szükséges vizsgálatokat.    

Olvass tovább

Ajakápolás: az ajakbalzsam nem elég

A ajakrúzs használata alapvető fontosságú azok ápolásában. Ezt egész évben el kell végezni, különösen az olyan időjárási tényezőknek való kitettség idején, mint a hideg vagy a napsütés. A balzsamok gondosan válogatott összetevőket tartalmaznak, amelyek segítenek egy védőréteget létrehozni az ajkak felszínén, és megvédik azokat a nedvességveszteségtől, miközben táplálják, hidratálják és regenerálják.   Ezen kívül érdemes még a következőkhöz nyúlni:

  • ajakradírok - olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek elősegítik az elhalt hámrétegek eltávolítását, és így segítik a bőr kisimulását és puhítását. Érdemes rendszeresen, hetente 1-2 alkalommal végezni ezeket,
  • ajakmaszkok - éjszakai használatra készültek. Koncentrált hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek segítenek helyreállítani a sérült hámréteget, táplálják és hidratálják azt.

Az is fontos, hogy ne feledkezzünk meg a rendszeres vízfogyasztásról. A szervezet megfelelő hidratáltságának fenntartása az egyik legjobb és legegyszerűbb módja annak, hogy elkerüljük a száraz és kicserepesedett ajkak problémáját.

 Természetes ajakápoló termékek - mit tartalmaznak?

Ahhoz, hogy megfelelő ápolással egészséges ajkakat érjen el, a megfelelő kozmetikumokra is gondoskodnia kell. A termékek jól beválnak, amelyek tartalmaznak:

  • mézet - egy igazi vitamin- és ásványi anyag bomba. Segít regenerálni és hidratálni a bőrt. Elősegíti az hám kisimulását anélkül, hogy kiszárítaná azt;
  • szkvalént - elősegíti a bőr hidratálási, zsírosodási és puhítási folyamatait. Segít megvédeni a felhámot a szabad gyököktől és a káros külső hatásoktól;
  • napvédő szűrőket - segítenek a napsugarak elleni védelemben. Így hozzájárulnak a bőr öregedési folyamatainak megelőzéséhez.

Ezeken az összetevőkön kívül vitaminok, növényi alapú vajak és olajok, valamint ásványi anyagok is megtalálhatók az ajakápoló termékekben. Együttesen segíthetnek helyreállítani a bőr szép megjelenését és jó állapotát ezen a területen.   Válaszd a megfelelő ajakápoló termékeket, és felkészíted ajkaidat arra, hogy fájdalom, kellemetlen vagy égő érzés nélkül adhass csókokat és mosolyokat.

pixel