Ajakápolók

Termékek száma: 56

A szájra szánt hidratáló termékek elengedhetetlenek és mindig kéznél kell lenniük. Tökéletesen ápolják az ajkakat, segítenek megelőzni a kiszáradást és támogatják a repedezett ajkak regenerálódását. A Cosibella webáruházban tápláló krémeket, valamint hagyományos stift balzsamokat találsz meg, melyek kellemes réteggel vonják be az ajkaidat.

Ajakbalzsamok

A puha, sima és feszes ajkak sokak álma. Ilyen hatás elérésében segíthetnek Neked az ajakbalzsamokban található összetevők. Ezek a kozmetikumok rúzs, tégely vagy tubus formátumú csomagolásban kaphatók. Könnyű formulával rendelkeznek, amely gyengéden körülöleli a bőrt. A legtöbb termék kellemes illatú és ízű. Ezáltal a balzsamok felvitele igazán kényelmes. Az ajánlatunkba illatanyagmentes és színtelen kozmetikumokat is találsz, amelyek férfiak és nők számára egyaránt kiválóan alkalmasak a mindennapi használatra.

Olvass tovább

Ajakbalzsamok – mi található az összetételükben?

Az ajkak bőre folyamatosan érintkezik a nedvességgel, így ha szélnek és hidegnek van kitéve, gyorsan kicserepesedik, kipirosodik és repedezetté válik. Ezért nagyon fontos, hogy megvédjük a felhámot a káros külső tényezőktől. Ebben tudnak segíteni az ajakbalzsamokban található összetevők, mint például:

Az összetevők segítenek az ajkak jó állapotban tartásában a különböző időjárási körülmények között.

Milyen balzsamot válasszunk?

Az ajakbalzsamok különböző kiszerelésekben kaphatók. Nem tudod, melyiket válaszd? Kozmetikumok:

  • klasszikus rúzsokformájában könnyű felvinni. Azonban a hidegnek való kitettség után azonban megkeményedhetnek;
  • tubusok formájában napi szinten jól működnek. A termék folyékony állagú, így könnyen felvihető, még akkor is amikor hideg van;
  • tégelyes formában krémes, meglehetősen szilárd állagú. Mivel nincs applikátor, ezt a kozmetikumot ujjal vagy ecsettel kell felvinni az ajkakra. Ezért a termék használata nehézkes lehet, például utazáskor, amikor nem lehet kezet mosni az alkalmazás előtt.

Az ajakbalzsam kiválasztása a Te egyéni ízlésedtől függ. Dönts amellett a termék mellett, amelyiket könnyebben fel tudod vinni bármely időpontban. Nézd meg a további ajakápoló termékeinket. Állítsd össze a tökéletes szépségszettet még ma!

Lásd még: szérumok kombinált bőrre, krémmaszkok, peptid szérumokarcolajok

pixel