Hajformázó gélek

Termékek száma: 4

A kínálatunkban található hajzselék kiválóan meghatározzák a fürtöket és megkönnyítik a formázást. Ellenállnak a nedvességnek, ezért hosszú ideig tartják a frizurát a kívánt formában. A formulákban lévő polimerek merevítik és rögzítik a tincseket, és védelmet nyújtanak a nedvességveszteség ellen. Találd meg a kedvenced!

Hajzselék - a frizura erős rögzítése

A tökéletes frizura megalkotása problémás lehet. Ha a hajad a hajformázás ellenére nagyon hajlamos lelapulni, és nem tartja meg a göndörségét, a volumenét vagy a formáját, a hajzselék nagyszerű megoldást jelenthetnek erre a problémára. Zselé segítségével egyszerre formázhatod a hajadat és órákig tarthatod a helyén. Tökéletesek a férfi haj mindennapi formázására, a fürtök rögzítésére és hangsúlyozására, de nagy eseményekre való frizura elkészítésére is, amikor a tartósság a legfontosabb. A Cosibellánál kiváló minőségű zseléket találsz, amelyek segítségével könnyen formázhatod a hajad. 


Dozvedieť sa viac

Milyen hajzselét válasszunk?

Kíváncsi vagy, melyik gél lesz a legjobb a hajadnak? Tudnod kell, hogy a zselék tartásuk és állaguk tekintetében különböznek egymástól. Egyesek vizesebbek, míg mások nagyon sűrűek lehetnek. Attól függően, hogy milyen hatást és tartást szeretnél, milyen vastag a hajad, és milyen célra szeretnél használni a terméket, válaszd ki az igényeidnek megfelelő zselét. Az alacsony kötésű zselék rugalmasságot és könnyű meghatározottságot adnak a hajadnak, amely egész nap módosítható. Az erősebbek pedig kiemelik a göndörséget, minden frizurát rögzítenek és határozott hatást adnak a korrigálás lehetősége nélkül.

Hogyan kell alkalmazni a hajformázó zselét?

Kezdd azzal, hogy egy kis mennyiségű terméket kanalazol, és eloszlatod a kezedben. Ha rövid, férfias frizurát szeretnél rögzíteni, egyenletesen vidd fel a terméket a száraz vagy enyhén nedves hajra, majd formázd fésűvel vagy kefével. Ha pedig a fürtöket szeretnél meghatározni, vigyél fel kis adagokat a gélből szekciónként a nedves hajra, végül nyomkodd össze az egyes tincseket, hogy loknikat hozz létre. Ezután folytasd a hajszárítást diffúzoros hajszárítóval. 

A haj formázása zselével egyszerű és hatékony. Válaszd ki a számodra tökéletes terméket, élvezd a fix frizurát egész nap, és ne aggódj a frissítés miatt.

pixel