Ránctalanító és öregedésgátló kozmetikumok

Termékek száma: 442

Lassítsátok le az új ráncok kialakulását hidratáló és tápláló krémek és egyéb öregedésgátló kozmetikumok rendszeres alkalmazásával. A cosibella.hu webáruház kínálatában krémek, olajok, szérumok, tonikok, esszenciák és maszkok széles választéka található, amelyek elősegítik a bőr optimális feszességét, hidratálását és táplálását, támogatva annak természetes regenerációs folyamatait.


Öregedésgátló ápolás nektek!

A megfelelően kiválasztott ránctalanító kozmetikumok az egyik leghatékonyabb módszer a bőr öregedési folyamatainak lassítására, és ezáltal hosszú éveken át jó állapotának megőrzésére. Az ajánlatunk igénybevételével vásárolhattok többek között világosító hatású C-vitaminos szérumokat, mely erős antioxidánsként gátolja a ráncok kialakulását, hidratáló hialuronsavas kozmetikumokat, a hám regenerálódását elősegítő csiganyálkás krémeket, vagy különféle vitaminokkal dúsított természetes arcolajokat, amelyek táplálják és hidratálják a bőrt, erősítve a természetes lipidréteget. A Cosibellában bemutatott revitalizáló kozmetikumok nemcsak táplálják, hanem megfelelően hidratálják is. Növelik a bőr rugalmasságát és selymesen simává varázsolják. Ha szükségetek van egy jó ránctalanító krémre, tekintsétek át teljes kínálatunkat.

Gondoskodjatok a bőr megfelelő hidratálásáról és táplálásáról, így óvjátok meg a gyors öregedéstől. Öregedésgátló kozmetikumaink kiválasztásával lelassíthatjátok és időben elhalaszthatjátok ezt a folyamatot. Ha már vannak ráncaitok, egy jó minőségű krém, olaj, szérum vagy maszk segít eltüntetni őket. Tekintsétek meg, milyen kozmetikumokat kínálunk, és rendeljétek meg, amire a leginkább szükségetek van.

termékek száma: 120/442

A bőr öregedésének első jelei már 25 éves korban megfigyelhetőek. Az okok között szerepelhetnek többek között a szabad gyökök hatása, valamint a rugalmas, feszes arcbőr fenntartásáért felelős kollagén- és elasztinszint csökkenése. A bőr öregedési folyamatának megállításához ránctalanító és öregedésgátló kozmetikumokhoz lehet folyamodni. Ezek olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek segítenek a kollagén- és az elasztinrostok erősítésében, a szabad gyökök elleni küzdelemben, serkentik a bőr regenerálódását, és visszaállítják a fiatalos és friss megjelenést.

Öregedésgátló kozmetikumok: ráncokra és bőrfiatalításra – mikor nyúljunk hozzájuk?

Sokan csak akkor nyúlnak az öregedésgátló termékekhez, amikor észreveszik a bőröregedés első jeleit. Érdemes azonban megjegyezni, hogy ezek különböző életkorokban jelentkezhetnek. Ez függ:

  • a genetikai tényezőktől,
  • életmódtól,
  • az étrendtől,
  • a káros külső tényezőknek, például a napsütésnek való kitettségtől.

Egyeseknél ez 25 éves korukban, másoknál valamivel később következik be. A bőrfeszesség csökkenésének hiánya azonban nem jelenti azt, hogy a bőr nem öregszik. Ezért az öregedésgátló ápolást már az első ráncok megjelenése előtt is lehet alkalmazni.  

Ne feledd! Válaszd a kornak megfelelő öregedésgátló kozmetikumokat. Egy huszonéves bőrnek más hatóanyagokra van szüksége, mint egy hatvanéves bőrnek.  

Természetes ránctalanító és öregedésgátló kozmetikumok – mit tartalmaznak?

Szeretnéd, hogy bőröd hosszabb ideig fiatalosnak tűnjön, vagy csökkenteni a ráncokat és az öregedés egyéb jeleit? Olyan összetevőket tartalmazó termékeinkhez fordulj, amelyek segítenek megállítani a bőr öregedési folyamatát, és késleltetni annak tüneteinek megjelenését. Formulájuk antioxidánsokat, nevezetesen C-, A- és E-vitamint; növekedési faktorokat, fitohormonokat, peptideket, alfa- és béta-hidroxisavakat tartalmaz,

C vitamin

A C-vitamin támogatja a kollagéntermelést, ami a bőr megfelelő feszességének és rugalmasságának fenntartásához szükséges. Támogatja az immunrendszer működését. Segít megvédeni a bőr sejtjeit a szabad gyökök károsító hatásaitól, és regenerálja az E-vitamin redukált formáját.

E vitamin

A fiatalság vitaminjaként is ismert. Segít megvédeni a sejteket az oxidatív stressz káros hatásaitól. Támogatja a gyulladáscsökkentő folyamatokat és növeli a bőr vízfelvételét.

A vitamin

Az A-vitamin és annak származékai, a retinoidok támogatják a nyálkahártyák és a bőr jó állapotának fenntartását. Támogatják az immunrendszer megfelelő működését is.

Növekedési faktorok

A növekedési faktorokat vérlemezkékben gazdag plazmából vonják ki, vagy bakteriális rendszerekkel hozzák létre. Támogatják a sejtosztódási folyamatokat és elősegítik a sejtnövekedést. Segítenek serkenteni a bőr regenerálódását és a kollagéntermelést.

Fitohormonok

A fitohormonok csoportjába tartoznak többek között a szterin származékok, az izoflavonok és a lignánok. Ezek felelősek a növények növekedéséért és fejlődéséért. Kozmetikai termékekben felhasználva segítenek megelőzni a sejtmembránok károsodását, serkentik a sejtosztódást és javítják a bőr rugalmasságát és feszességét.

Peptidek

Támogatják a kollagéntermelést, megelőzik a ráncok kialakulását és világosabbá teszik az arcbőrt. Emellett elősegítik a hatóanyagok mélyen a bőrbe történő bejutását. Segítik a sebgyógyulást.

Alfa- és béta-hidroxi savak

Az alfa- és béta-hidroxisavakat AHA- és BHA-savakként ismerjük. Segítenek hámlasztani az elhalt hámsejteket, és segítenek feltárni az új bőrréteget. Elősegítik a kollagéntermelés serkentését, a bőr világosabbá és simábbá tételét.

Ránctalanító és öregedésgátló kozmetikumok – mit válasszunk?

A ránctalanító ápolás iránt érdeklődők számára az öregedésgátló folyamatokat támogató összetevőkkel rendelkező kozmetikumok széles választéka készül. Ezek többek között:

  • krémek – mindennapi használatra,
  • maszkok - alkalmi használatra alkalmasak a napi ápolás kiegészítéseként,
  • szérum – a kedvenc krémje vagy alapozója alatt használható.  

Ne feledd rendszeresen cserélni a kozmetikumaidat, az összetételüket igazítsd a bőröd igényeihez, valamint az évszakhoz. Télen például válassz olyan savakat tartalmazó termékeket, amelyek segítik az elhalt bőr hámlását, mivel ilyenkor kisebb a napozás utáni elszíneződés kockázata. Nyáron viszont válasszon olyan készítményeket, amelyek összetevői elősegítik a bőr regenerálódását, mivel a napozás veszélyeztetheti a bőr védőgátját.   Válassz bőröd igényeihez igazodó öregedésgátló termékeket, és kezdj el átfogóan gondoskodni arcbőrödről.