Esfolio

Termékek száma: 29

Koreai márka, amely arcápolási termékeket kínál. A termékek gazdagok természetes kivonatokban, amelyek hidratáló, regeneráló és tápláló tulajdonságokkal rendelkeznek. Az Esfolio elsősorban a népszerű fátyolmaszkjaira összpontosít, amelyek rengeteg hatóanyagot biztosítanak a börnek. A márka különösen népszerű azok körében, akik a gyors és hatékony megoldásokat keresik - ismerd meg őket!

Az Esfolio egy koreai márka, amely népszerűségét elsősorban a nagyon hatékony, gyors hatást biztosító recepteknek köszönheti. Ez a megoldás nem csak a türelmetleneknek, hanem az igényeseknek is! A márka kozmetikumait elsősorban hidratáló, regeneráló, tápláló és nyugtató tulajdonságok jellemzik. Ez elsősorban a gondosan kiválasztott tápanyagoknak köszönhető, mint például az organikus aloe kivonat, a Q10 koenzim, a kollagén, a tojásfehérjék, a csiganyálka-szűrlet, az allantoin, a panthenol és még sok más. Ez azt jelenti, hogy az Esfolio kozmetikumok csak száraz bőrre jók? Egyáltalán nem. Azok is fogják használni, akik észreveszik a bőröregedés első jeleit, elszíneződésekkel vagy pattanásokkal küszködnek. A további előny az érdekes csomagolások és csábító illatok.

Az Esfolio kozmetikumai – mire érdemes fogadni?

Fiatalító, tisztító, méregtelenítő, valamint hidratáló és tápláló - a koreai Esfolio márka kozmetikumai valóban végtelenül felsorolni lehet. Ha szeretnétek látni, hogyan működnek, fektessetek be a gyártó ikonikus maszkjaiba, például a mézes maszkokba, amelyek csillapítják az irritációt és visszaadják a bőr rugalmasságát. Figyelemre méltóak a hidrogél szemtapaszok és a kollagén szérumok is, amelyek nagymértékben erősítik és feszesítik a bőrt, miközben csökkentik a hámlást. Ha szeretitek átfogóan ápolni bőrötöket, az Esfolio lesz a megfelelő márka számotokra!
pixel