Cosrx

Termékek száma: 101

A Cosrx a koreai arcápoló kozmetikumok híres gyártója. Ami megkülönbözteti, az a hatóanyagokban gazdag formulák és a hatékonyság. Ugyanakkor a termékek antioxidáns és gyulladáscsökkentő tulajdonságú kivonatokkal dúsítottak, és mentesek a felesleges anyagoktól. Mindez annak érdekében, hogy hatékonyan működjenek és ne okozzanak irritációkat. Ismerkedjetek meg a széles kínálattal és válasszátok ki a nektek valót!

termékek száma: 30/101
A COSRX egy koreai kozmetikai márka, amely 2013 óta ismert a piacon. Ez idő alatt sikerült meggyőznie a legigényesebb ápolási mániásokat. Mivel? Mindenekelőtt a kompozíciókkal, amelyeknek mindig a lehető leghatékonyabbaknak kell lenniük, de biztonságosoknak is, megfelelően ellenőrizniük kell a szakemberek felügyelete alatt és hipoallergén. Különben is, már maga a cég neve - "Rx" - bizonyítja a gondozás ilyen professzionális megközelítését. Angolul ez "receptet" jelent és a "cos" természetesen a kozmetikumokra vonatkozik. Minden termék mentes a felesleges illatanyagoktól és mesterséges színezékektől, és úgy lett megtervezve, hogy ne csak egy adott területen működjenek hatékonyan, hanem kiegészítsék egymás hatását. A COSRX márka kínálatának további előnye a kedvező árak és a kiadós formulák.

Savak és propolisz, tehát minden ami legjobb a COSRX kozmetikumokban

A koreai COSRX márka termékei közül érdemes odafigyelni a rendkívül hatékony, például hialuronsavas fátyolmaszkokra, valamint a remek pattanásos bőr ápolókra: krémek gyulladásos elváltozásokra, pattanások elleni szérumok, könnyű hidratáló krémek, amelyeket problémás arcbőr esetén gond nélkül használhatók. Ezen kívül a COSRX-nak hidratáló, erősítő és újjáépítő, öregedésgátló, nyugtató és tápláló kozmetikumai is vannak. Ami az összetevőket illeti, biztosok lehettek benne, hogy az igazán hatékony, koncentrált és megfelelően kiválasztott hatóanyagokban gazdag termékekért nyúltok: hialuronsav, AHA és BHA savak, de a K-Beauty-ra jellemző összetevők: a csiganyálka, ázsiai gázló vagy propolisz kivonat.

A COSRX márka  

A COSRX egy koreai kozmetikai márka, amelynek termékei minimalista csomagolásukkal és egyszerű összetevőikkel tűnnek ki. Receptúráikat gondosan állították össze, hogy a bőrnek mindent megadjanak, amire szüksége van. Találsz köztük:
  • növényi olajokat és vajakat, amelyek elősegítik az epidermisz kenését és hidratálását,
  • AHA/BHA/PHA savakat, amelyek elősegítik a bőr hámlását és helyreállítását,
  • növényi kivonatokat, mint például az Ázsiai Gázló (Centella Asiatica), amely segít megerősíteni a felhámot, tisztítja azt, felgyorsítja a gyógyulását és csökkenti a gyulladást.
Ezek az összetevők támogatják az egészséges és szép megjelenésű bőr fenntartását.  

COSRX kozmetikumok – milyenek érhetők el?

Valamennyi bőrtípusra kínálunk COSRX termékeket. Te is ápolhatod úgy a bőrödet, mint a koreai nők! Nézd meg az alábbi sorozatokat:
  • Advance Snail 92 csiga filtrátummal, amely elősegíti a felhám hidratálását és táplálását,
  • Balancium B5 D-Panthenol, amelyet a finom és érzékeny bőrre terveztek,
  • Full Fit, amelynek fő összetevője a propolisz és a méz.  
Nézd meg a kínálat részleteit, és válaszd ki a bőröd igényeinek megfelelő termékeket.
pixel