Kozmetika az intim higiéniához

Termékek száma: 5

Az intim higiéniai termékek speciális célú kozmetikumok. Gondoskodniuk kell a test rendkívül érzékeny területeiről, helyreállítva a tökéletes tisztaságot, ugyanakkor nem okoznak kellemetlenséget vagy irritációt. Az igényes intim környezet jól reagál a természetes, nem irritáló és hipoallergén összetevőket tartalmazó termékekre. Olyanokra, amelyeket az áruházunkban kapható intim higiéniai kozmetikumokban találtok. Az általunk ajánlott gyengéd termékek gélek, folyadékok, szappanok vagy habok formájában lehetővé teszik, hogy frissnek érezzétek magatokat, és elfelejtsétek az irritációkat. Hatékony, de mindenekelőtt gyengéd hatásúak, nem változtatják meg az intim terület természetes pH-értékét, megszüntetik a bőrpírt és helyreállítják a megfelelő hidratáltsági szintet.


Mit kell tartalmaznia az intim higiéniai termékeknek?

Mit kell tartalmaznia a jó minőségű intim higiéniai terméknek? Mindenekelőtt enyhe tisztítószerek, amelyek nem okoznak égő vagy feszülő érzést a bőrön. Érdemes odafigyelni az értékes adalékanyagokra is, így nyugtató hatású panthenolra, gyulladáscsökkentő fehér agyagra, puhító és bőrsimító természetes olajokra, antibakteriális hatású növényi kivonatokra (rozmaring, zöld tea, édesgyökér, kamilla) vagy hidratáló fermentekre. A jó intim higiéniai kozmetikumokban megtalálható a tejsav is, amely biztosítja a bőr megfelelő pH-értékét és megvédi az intim területet a kedvezőtlen mikroorganizmusok kifejlődésétől. Egy másik figyelemre méltó összetevő a termékeinkben? Probiotikumok és prebiotikumok komplexei. Vigyázzatok kényelmetekre és egészségetekre!

Cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsuk weboldalunkon. Szolgáltatásaink használatával Ön elfogadja azok használatát. Róluk többet megtudhat az adatvédelmi irányelvek.
Close
pixel