Maszk ecsetek

Termékek száma: 1

Maszk ecsetek - professzionális spa jellegű ápolás

Az otthoni spa tökéletes módja annak, hogy egy kis kikapcsolódást élvezhess. Egy forró fürdő aromás sóval vagy fürdőgéllel megnyugtatja érzékeidet és testedet, bőrödet pedig puhává és hidratálttá varázsolja. Ezt a rituálét még változatosabbá teheted, ha fürdés közben felveszed az arcodra a kedvenc maszkodat. Sokféle maszk létezik, de ha krémes, géles vagy algás maszkot választasz, szükséged lesz egy ecsetre, amellyel felviszed az arcra. Az ilyen ecset segítségével pontosan fel tudod vinni a kozmetikumot, és egyenletes réteget érhetsz el, miközben a kezed tiszta marad. Ne feledd, hogy az ilyen alkalmazás sokkal higiénikusabb, mint a közvetlen kézzel való felvitel.


Weitere Informationen

Maszk ecsetek - egy precíziós eszköz

Az ecsetek általában szilikonból vagy gumiból készülnek, spatula alakúak és tökéletesek az algamaszk felviteléhez. Ez a fajta maszk nemcsak a bőrön, hanem az eszközökön is gyorsan megszilárdul. Ezért jobb a klasszikus ecset helyett ezt az eszközt kiválasztani. A hagyományos sörtés ecsetek viszont, amelyek macskanyelv alakúak és laposak, kiválóan alkalmasak a nem szilárduló maszkok, azaz a krémes és géles maszkok felvitelére. Bármelyik típust is választod, biztosítani tudod a pontos felvitelt, és elkerülheted, hogy a termék a hajadba és a szemöldöködbe kerüljön.

Hogyan viszem fel a maszkot ecset segítségével?

A maszkok felvitele még soha nem volt ilyen egyszerű. Az ecset segítségével pontosan, minimális mennyiséget használva viszed fel a terméket a bőrre, így még többet takaríthatsz meg. Kezdd el a maszk előkészítésével: ha kész termékről van szó, egyszerűen kanalazz megfelelő mennyiséget egy tálba. Az olyan maszk esetében, amelyet vízzel kombinálva kell elkészíteni (pl. algás maszkok), válaszd ki a megfelelő arányokat, és keverd össze egy tálban. Ezután mártsd az ecsetet a termékbe, és vékonyan vidd fel a bőrre, nem feledkezve a nehezen elérhető területekről sem, mint például az orr, a szem környéke és az állkapocsvonal. Vigyázz, hogy ne vidd fel túl közel a szemhez, hogy elkerüld az irritációt. Ha maszkokat használsz, de még nincs hozzá megfelelő ecseted, nézz szét a Cosibella áruházban, és válaszd ki a Neked legjobban tetszőt.

pixel