Szem korrektorok

Termékek száma: 8

Korektory pod oczy są niezbędnym elementem makijażu dla osób zmagających się z cieniami i zasinieniami. Lekkie formuły korektorów są specjalnie opracowane, aby delikatnie korygować niedoskonałości i nie obciążąć cienkiej skóry. Często posiadają właściwości rozświetlające - przekonaj się o ich blasku w swoim makijażu!

Rendezés

Miért használjunk szemkorrektort?

Ha szem alatti karikákkal, látható erekkel küzdesz, vagy egyszerűen csak genetikailag sötétebb a szem alatti területed, a korrektor olyan sminktermék, amelynek a sminktáskádban kell lennie. A korrektorok kiválóan elfedik a bőrhibákat. Emellett nagyon szépen világosítják a területet, frissé és kipihenté teszik a tekintetet. Ráadásul segítenek vizuálisan kisimítani a finom vonalakat és ráncokat, így tökéletesek az érett arcbőr számára.

Olvass tovább

Hogyan alkalmazz szemkorrektort?

A minimalizmus a legfontosabb. Nagyon fontos, hogy nagyon vékony rétegben vigyük fel a terméket, és ha nagyobb fedést szeretnénk elérni, akkor még egy ugyanolyan vékony rétegben alkalmazzuk. A felvitelhez használhatsz egy kis ecsetet puha sörtékkel, szivacsot vagy az ujjadat. Fontos szempont az is, hogy a vízvonal közvetlen közelébe ne kerüljön a korrektor. Itt gyűlik össze leginkább a termék a ráncokban, amit el kell kerülnöd, hogy a sminked egész nap frissnek tűnjön.

Hogyan válasszunk szemkorrektort - az árnyalat számít

A szem alatti korrekt árnyalat kiválasztása kulcsfontosságú a természetes hatás eléréséhez, amely beleolvad az egész arc színébe, és elfedi a különböző hiányosságokat. Íme néhány tipp a megfelelő szín kiválasztásához:

  • Ha lila tónusú sötét karikák vannak a szemed alatt, érdemes sárga vagy barackos árnyalatú korrektort választanod, amely segít ellensúlyozni a lila hiperpigmentációt.
  • A kék vagy szürke árnyalatú sötét karikák esetében célszerű narancs vagy világosbarna árnyalatú korrektort választani, hogy hatékonyan semlegesítse azokat.
  • Ha sötét karikáid a barna árnyalatúak, a legjobb, ha rózsaszín vagy bézs árnyalatú korrektorokat választasz, hogy kiegyenlítse és optikailag világosabbá tegye a bőrtónust.

A legjobb szemkorrektor

Ha a tökéletes szemkorrektor megvásárlását fontolgatod, és nem tudod, melyiket válaszd, nézd meg a Cosibella kínálatát, és válaszd ki az igényeidnek megfelelőt. Határozd meg az igényeidet, valamint azt, hogy milyen árnyalatra és fedésre van szükséged. Ha ezt megtetted, válassz az olyan kozmetikai márkák közül, mint a Claresa vagy a Lamel. Az ő portfóliójukban könnyű, nem nehezítő formulájú korrektorokat találsz különböző árnyalatokban, akár természetes, meleg akár hideg árnyalatú. A sminked mindig tökéletes legyen.

Lásd még: korrektorok, szemöldök szappan, ajaktintákszemöldök ecsetek

pixel