Micellás arclemosó

Termékek száma: 27

Fontos, hogy a smink eltávolításakor ne dörzsöld erősen az arcot - a folyadékban lévő micellák önmagukban tökéletesen feloldják azt. A micellás vizet mindig vízzel le kell mosni, mert detergens tartalmú termékről van szó, ezért öblítés nélkül ne hagyjuk a bőrön. Tekintsd át ajánlatainkat a Cosibella kínálatában!

Rendezés

Hatékony sminklemosás - mi az a micellás folyadék?

Ez egy folyékony kozmetikum, amelyben micellák vannak. A micellák olyan mikroszkopikus részecskék, amelyek egy hidrofil és egy hidrofób részt egyesítenek, és hatékonyan távolítják el a bőrről a kozmetikai maradványokat, szennyeződéseket és a faggyút. A vonzás elvén működnek, így nincs szükség a bőr alapos dörzsölésére. Mágnesként vonzzák magukhoz a szennyeződéseket. A micellás folyadékokat a kozmetikában a sminkeltávolítás részeként használják. Még a vízálló sminket is képesek eltávolítani. Különösen népszerűek azok körében, akik gyorsan szeretnének megszabadulni a sminkjüktől.

Olvass tovább

A micellás folyadék szakszerű használata

A folyadék helyes használata nagyon fontos, ha el akarod kerülni a bőrirritációt és a bőrpírt. Öntsd a megfelelő mennyiségű folyadékot egy vattakorongra, vidd fel a szemhéjára, majd finoman nyomd rá, és várj néhány másodpercet. Ez idő alatt lehetővé teszi, hogy a smink feloldódjon. Ezután ismételd meg a folyamatot az arcon más részeken is, amíg a teljes sminket el nem távolítod a bőrödről. Gyakori hiba, hogy a sminkeltávolítás felgyorsítása érdekében vattakoronggal dörzsöljük át a bőrünket, ami nyilvánvalóan nem helyes. Ez nem a legjobb gyakorlat, mivel csak irritációhoz és a hidrolipid gát károsodásához vezet.

A micellás folyadékot le kell mosni?

Amennyire csak lehetséges. A micellás folyadékot géllel vagy habbal kell lemosni, pont úgy, mint bármely más sminklemosót. Célja a kozmetikumok, a faggyú és a szennyeződések eltávolítása, nem pedig a bőr tisztítása. A megfelelő tisztításhoz vízre van szükséged, hogy leöblítsd az arcodon lévő kozmetikumokat. Ha rendszeresen a bőrön hagyod a micellás krémet anélkül, hogy lemosnád, akkor a végén szennyezett bőrt kaphatsz eredményül, és így a tökéletlenségek és mitesszerek keletkezhetnek.

A legjobb micellás folyadék - milyennek kell lennie?

Ha azon gondolkozol, hogy melyik micellás folyadékot vásárold meg, van néhány dolog, amit figyelembe kell venned. A jó micellás krém olyan, amely gyorsan feloldja a sminket, és nem kell dörzsölni. A kétfázisú micellás folyadékok, amelyek egy olajfázist és egy vízfázist kombinálnak, nagyon hatékonyak. Könnyen feloldják a vízálló sminket, éppen az olajfázis miatt. A kozmetikum illata is fontos. Vannak, akik szeretik az illatmentes formulákat, és mindig ez lesz az első választásuk, míg mások értékelik, ha a kozmetikumnak olyan finom illata van, ami tetszik nekik, és kellemesnek találják a használatát.

Lásd még: arctisztító gélek, arctisztító habok, sminkeltávolító tejekolajos arclemosók

pixel