Hajformázás

Termékek száma: 56

A hajformázó termékek segítenek megszelídíteni a tincseket és biztosítják a kifogástalan frizurát. Kínálatunkban a hajformázó kozmetikumok széles választékát találod, beleértve a krémeket, zseléket, spréket és pomádékat. Az összetevők kíméletesek és nem szárítják ki a hajat, növelik a haj formázhatóságát, megkönnyítve és tartósabbá téve a hajformázást. Nézd meg most a kínálatunkat!

termékek száma: 30/56

Hajformázó kozmetikumok

Szereted, ha a hajad rendezett és rendezett és minden időjárási körülmény között jól néz ki? Szeretnéd kordában tartani a hajszálaidat? Keresd a hajformázó kozmetikumokat! Ezek a termékek az összetevőkkel segítenek megszelídíteni a rakoncátlan hajszálakat, és úgy formázni azokat, ahogyan Te szeretnéd. Nemcsak "ünnepi alkalmakkor", azaz fontos események alkalmával, hanem a mindennapokban is jól működnek. Olyan anyagokat tartalmaznak, amelyek nem szárítják a hajat, így nem kell aggódnod a frizurád állapota miatt.

Olvass tovább

Hajformázás és a frizura befejezése – milyen kozmetikumokat válasszunk?

A Cosibellában változatos összetételű hajformázó termékek várnak Téged. Találsz itt:

  • géleket a tincsek formázásához – ideális a rövid és göndör hajszálakkal rendelkezők számára,
  • aktivátorokat és krémeket – a hullámos szálak tulajdonosainak ajánlott,
  • hővédő lakkokat, szérumoka, spray-ket és tejeket – a melegen hajmodellezők számára alkalmasak,
  • dúsító és ragyogást fokozó készítmények – mindenkinek, akik "wow" hatást szeretnének elérni.

Kínálatunkban száraz samponok is elérhetők. Olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek segítenek megbirkózni a felesleges faggyúval, és visszaállítják a haj frissességét, amikor nincs idő a normál hajmosásra.

A hajformázó kozmetikumok alkalmazásának alapelvei

Minden egyes hajformázó terméket kissé másképp kell használni – attól függően, hogy milyen a hajad és milyen hatást szeretnél elérni.

  • A hajszálak hő elleni védelmére, a volumen növelésére vagy a csillogás fokozására szolgáló készítményeket nedves vagy száraz hajra kell felvinni.
  • A göndör hajra való géleket, krémeket és aktivátorokat a legjobb a megmosott, a víztől csöpögő hajszálakra felvinni. Csak ha megszáradtak, akkor kell őket kézzel "lekefélni", hogy a szálak puhák legyenek.
  • A rövid hajra való fixáló termékek használatának legjobb módja, ha jól megszárított szálakra viszed fel azokat, ujjaiddal átfésülve.

Ne feledd, hogy ne használj túl sokat a hajformázó termékből. Ekkor könnyen elérhetjük a zsíros szálak hatását.

Válaszd ki a hajtípusodnak megfelelő hajformázó terméket, és élvezd a hibátlan frizurát egész nap!

pixel