Ministerstwo Dobrego Mydła

Termékek száma: 28

Egy lengyel családi gyár, amelyet nővérek alapítottak, és akik kézzel készített, természetes szappanokat és kozmetikumokat kínálnak arc-, test- és hajápoláshoz. A kozmetikai kompozíciókhoz hasonlóan a csomagolásokat és a címkéket is az egyszerűség és a minimalizmus jellemzi. Feltétlenül tekintsétek át a márka kínálatát, és kényeztessétek bőrötöket természetes ápolással!

SZÁRMAZÁS

Lengyel kozmetikai márka, amelyet Ania és Ula Bieluń testvérek alapítottak Kamień Pomorskiban.

TERMÉKEK

A gyártó természetes, kézzel készített szappanokat és kozmetikumokat kínál arc-, test- és hajápoláshoz. A csomagolás egy része üvegből, más része pedig más újrahasznosítható anyagokból készült.

ÉRDEKESSÉGEK

A márka neve a “Jó Szappan Minisztériuma” jelenti. A cégalapításban szerepet játszott többek között Joanne Harris könyve, "Csokoládé", amelyben a főszereplő csokoládéboltot vezet, és mindig tudja, hogy kinek mi lesz a legjobb.

A Ministerstwo Dobrego Mydła egy kis családi kozmetikai gyár, amelyet minden részletre odafigyelés jellemez. Kozmetikumainak elkészítéséhez a cég kiváló minőségű félkész termékeket és alapanyagokat szállít. A kozmetikai kompozíciókhoz hasonlóan a grafikus elrendezést és a címkéket is az egyszerűség és a minimalizmus jellemzi.

A márka kínálatában olyan termékek találhatók, amelyek puhítják, hidratálják, táplálják, csillapítják az irritációkat és erősítik az epidermisz védőgátját, így kortól függetlenül mindenki biztosan kiválasztja a maga számára megfelelőt.

pixel