Hidratáló kozmetikumok

Termékek száma: 1460

Gondoskodjatok a testetekről a márkás bőrhidratáló kozmetikumok kiválasztásával. A cosibella.hu webáruházban különféle kozmetikai termékek széles választéka rendelkezésre áll a vásárlóink számára, beleértve az erős hidratáló, tápláló és zsírosító tulajdonságokkal rendelkező krémeket, géleket, emulziókat és olajokat, amelyek erősítik a bőr természetes lipidrétegét, megakadályozva a bőr gyors kiszáradását.


JMilyen hidratáló kozmetikumokat kínálunk?

A webshopunkban kínált hidratáló arckrémek segítenek a bőr állapotának javításában, rugalmasságának növelésében, emellet kellemes puhaságot, simaságot adnak. Ezek modern hidratáló kozmetikumok, amelyeknek köszönhetően arcbőrötök visszanyeri ragyogását, így kevésbé lesz kiszáradva. Az általunk bemutatott hidratáló kozmetikumok segíthetnek a bőr túlzott kiszáradásából adódó kisebb irritációk csillapításában is, valamint támogatják a bőr regenerációjának természetes folyamatait. A Cosibellában többek között megtaláljatok C-vitaminos szérumokat, amelyek segítenek élénkíteni a bőr színét és lassítani a ráncok kialakulását. A kínálatunkban megtalálhatók továbbá feszesítő arc termékek, például antioxidáns szérumok, hialuronsavas és kollagénes emulziók, valamint öregedésgátló tejes maszkok.

Ha a bőr optimális hidratálásának és táplálásának módját keresitek, tekintsétek át a kínálatunkat. Bio olajokat, gyorsan felszívódó krémeket és egyéb hidratáló kozmetikumokat kínálunk. Ezek hatékony, márkás kozmetikumok címzettek széles körének, különösen azoknak, akik a bőr feszességének és rugalmasságának elvesztésével küzdenek. Tekintsétek meg az elérhető kozmetikumokat a cosibella.hu oldalon, és rendeljétek meg a kiválasztott típusokat.

termékek száma: 30/1460

Hidratáló kozmetikumok   Kb. 20%-a a szervezet vízkészletének a bőrben tárolódik. Ez segít megőrizni annak feszességét, puhaságát és simaságát.  Azonban különböző külső tényezők hatására elveszítheti nedvességét. Ekkor lehet a bőrhidratáló kozmetikumokhoz nyúlni, amelyek a felhám típusához, valamint a kiszáradás mértékéhez igazodnak. Kínálatunkban széles választékot találsz belőlük. Könnyedén kiegészítheted a napi ápoláshoz szükséges kozmetikai készletet.

A bőr hidratálása és táplálása - miért van rá szükség?

A bőr a legnagyobb emberi szerv, amely elválasztja a testet a környezettől. Ez azt jelenti, hogy folyamatosan ki van téve olyan káros külső tényezőknek, mint a nap, a szél, a fagy, a száraz levegő és a szennyező anyagok, például a por és a szmog. Ezek negatívan befolyásolják az állapotát és:

  • megzavarják a védőréteget, ami a bőr transzepidermális nedvességvesztéséhez vezet,
  • hozzájárulnak az felhám irritációjához és károsodásához,
  • megfosztja a bőrt feszességétől, rugalmasságától és puhaságától, ami gyorsabb öregedéshez vezet.

E folyamatok leküzdése és ellensúlyozása érdekében olyan kozmetikumokhoz nyúlhatunk, amelyek gondosan kiválasztott hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek elősegítik az felhám hidratálását és táplálását.

A bőr hidratálására szolgáló kozmetikumok - mit tartalmazzanak?

A bőr hidratáltsági szintjének helyreállítása során nem csak a felhámra, hanem az irharétegre is összpontosítani kell. Ezért győződj meg arról, hogy az általad használt kozmetikumok olyan összetevőket tartalmaznak-e, amelyek támogatják:

  • bőrfelszíni vízmegtartó képességét – ezek közé tartoznak a poliszacharidok, mint például a hialuronsav, a fehérjék, nevezetesen a kollagén és az elasztin, valamint a piroglutaminsav-nátrium (PCA);
  • a víz felhalmozódását az irharétegben – ezek közé tartozhatnak tej- vagy glikolsavak; B-vitaminok, azaz panthenol és biotin, valamint karbamid;
  • megakadályozzák a víz túlzott elpárolgását – ezek közé tartozik például a méhviasz és a szkvalénnel ellátott jojobaolaj. Segítenek egy záróréteget képezni a felhám felszínén, amely védelmet nyújt a TEWL, azaz a transzepidermális vízveszteség ellen;
  • a felhám védőgátját erősítő folyamatok – ebbe a csoportba sorolhatók a sejtkötőanyag részét képező anyagok. Ezek közé tartoznak például a ceramidok, telítetlen zsírsavak, lanolin és foszfolipidek.

Ezeket az összetevőket számos termékben megtalálod, többek között a webáruházunkban kapható hidratáló krémekben.

Természetes kozmetikumok a bőr hidratálására télen – mit válasszunk?

A tél rendkívül megterhelő időszak a bőr számára. Az alacsony hőmérséklet miatt száraz és sérülésre hajlamos lesz. Ekkor nagyon fontos, hogy elősegítsük a felhám védelmét a nedvességveszteséggel szemben. Ebben segíthetnek a termékek a következőkkel:

  • lipidekkel - segítik az záróréteg kialakulását a bőrfelszínen, és így megakadályozzák a bőr kiszáradását,
  • ceramidokkkal, amelyek a sejtközi cement alkotóelemei, és elősegítik az felhám védőgát újjáépítését.

A téli krémnek zsíros vagy félig zsíros állagúnak kell lennie, hogy ne párologjon el túl gyorsan a bőrről.   Gondot okoz a megfelelő hidratáló kozmetikum megtalálása? Lépj kapcsolatba velünk, és mi segítünk kiválasztani a megfelelő terméket.

pixel