Bioup

Termékek száma: 19

Egy helyi márka, mely hatalmas lelkesedéssel és alapossággal hoz létre természetes, vegán termékeket az arc és a haj ápolásához. Összetevőik ellenőrzött forrásokból származnak, a termékeik pedig biztonságosak, számos laboratóriumi kutatásnak köszönhetően. A márkánál úgy gondolják, hogy a természetes kozmetikumok támogatják a bőrt a külső hatásokkal szemben és a bőrben, az idő múlásával járó valtozások ellen is. Győződj meg róla még ma!

SZÁRMAZÁS

A BIOUP egy lengyel kozmetikai márka, amelyet Karolina Sałas-Szlejter alapított.

TERMÉKEK

A márka kínálatában megtalálhatók az arcbőr ápolására szánt vegán, bio és natúrkozmetikumok.

ÉRDEKESSÉGEK

Az alapító évekkel ezelőtt beleszeretett a természetes termékekbe, amelyek segítettek érzékeny, allergiás bőrén. Ő maga kezdett tanulni a természeti erőforrásokról, és egyszerű kozmetikumokat készített, amelyek magukban foglalják hozzájárult a BIOUP létrehozásához.

A BIOUP nagy figyelmet fordít mind az átgondolt receptekre, mind a kozmetikumok előállításának minden szakaszára. A márka termékei tökéletesen és megbízhatóan válogatott alapanyagokból készülnek, gyakran hazai lengyel és európai forrásokból szerzik be. Megfelelő fogyasztói tesztekkel is rendelkeznek, ami biztosítja a biztonságos használatukat.

Az alapító álma, hogy az általa megalkotott kozmetikumok az elégedettség forrását jelentsék, és a bőr minden nap szebb legyen. A termékei elsősorban az öregedés első jeleit mutató bőrt célozzák meg. A márka hisz abban, hogy a biztonságos és natúr kozmetikumok hatékonyan képesek támogatni a bőrt a káros külső tényezők és az évek során a bőrben bekövetkező változások elleni küzdelemben.

pixel