Hajolajok

Termékek száma: 51

Gondoskodj a hajad szépségéről és állapotáról a kínálatunkban található természetes olajok segítségével. Elérhető nálunk számos különböző fajta olaj, melyek konkrét igényekre és porozitású hajatípusokra lettek kifejlesztve. Itt egyaránt találhatsz tiszta olajokat és kész keverékeket is. Ha nem tudod hogyan kezdj hozzá a hajad olajozásához, tekintsd meg a blogunkat!

Rendezés
  • 1
  • 2
termékek száma: 30/51

Milyen vajakat, olajokat ajánlunk hajápoláshoz?

Anwen, és az Iossi, amelyek olajkomplexet tartalmazó termékeket kínálnak. Az amla, a tökmag, a napraforgómag vagy a ricinus felelős a hajgyökerek erősítéséért, sűrítéséért, megújításáért és a hajhullás megelőzéséért. A Khadi sűrítő hatású, növényi kivonatokkal, olajokkal, fejbőr szérumot kínál, amely hidratálja a hajat és a fejbőrt, ellensúlyozza a gyulladásokat és szabályozza a faggyúmirigyek munkáját. A Mohani kakaó-, shea- vagy babassu vajakat a legérzékenyebb atópiás bőrre ajánljuk. Zsírosítanak, védik a hámréteget és csillapítják az irritációkat. Vannak tiszta, finomítatlan olajok is hazai gyártóktól, köztük a Nature Queen, a Natural Secrets, a Mokosh és a Creamy.

Olvass tovább

Haj-, arc- és testápolásra kínálnak olyan félkész termékeket, amelyek esszenciális zsírsavakban, antioxidánsokban, karotinoidokban, flavonoidokban, fehérjékben és ásványi anyagokban gazdag értékes növényi zsírokat tartalmaznak. Próbáljátok ki, és ismerjétek meg az argán-, az avokádó-, a málnamag-, a jojoba- vagy a mandulaolaj csodálatos hatásait. Felgyorsítják a haj regenerálódását, kisimítják és megakadályozzák a vízvesztést. Jól használhatók haj- és fejbőr kezelésére, valamint szérum a hajvégekre. Ha érdekelnek az általunk ajánlott kozmetikumok, mindenképp látogassatok el a cosibella.hu oldalon és vásároljatok egyet!

El szeretnétek kezdeni a hajolajozással való kezelést, de nem tudjátok, hogyan tenni? Mindenképpen nézzétek meg a blogunkat, és tudjátok meg, hogy ez a fajta ápolás megfelelő-e nektek - HAJOLAJOZÁS - HOGYAN KELL KEZDENI?

Természetes hajolajok

A hajolajozás az egyik legrégebbi és leghatékonyabb hajápolási módszer. Az olajok nagyszerűen táplálják, regenerálják, hidratálják és simítják a hajat. Alkalmazhatók közvetlenül a hajra szérumként a hajvégekre vagy olajozási kezeléshez. A természetes olajok választásával biztosíthatod, hogy a hajad a tövéktől a végekig jól ápolt legyen.

Az olajok hatása a hajra

A természetes olajok tápanyagok kincsesbányája a hajad számára. Fedezd fel az olajok rendszeres használatának legfontosabb előnyeit:

  • Hidratálás és táplálás: mélyen behatolnak a hajszerkezetbe, megfelelő hidratálást és táplálást biztosítva neki. Ezáltal hajadnak puhaságot és vitalitást, valamint egészséges fényt kölcsönöznek.
  • Erősítés és védelem: olyan alapvető tápanyagokat biztosítanak, amelyek erősítik a hajat, és megvédik a sérüléstől és a töredezéstől. Ezáltal ellenállóbbá válik a külső tényezőkkel szemben.
  • Könnyebbé fésülhetővé teszik: az olajok megkönnyítik a haj kifésülhetőségét, megelőzve a gubancolódást és a töredezést. Megszelídítik a hajat, és lényegesen kevésbé hajlamossá teszik a sprődségre.

Hogyan olajozni a haját?

A hajolajozás rendkívül hatékony hajápolási módszer, amely számos előnnyel jár a hajad számára. Íme hogyan csináld a hajolajozást lépésről lépésre:

  • Válaszd ki a megfelelő olajat: Válaszd ki a hajtípusodnak és igényeidnek megfelelő olajat. Tartsd szem előtt, hogy egyes olajok nehezebbek, és ezek jól működnek a magas porozitású hajra, míg vannak könnyebbek is, amelyek beválnak alacsony porozitású hajnak.
  • Melegítsd fel az olajat: Mielőtt a hajadra kened, óvatosan melegítsd fel az olajat a kezedben, hogy az összetevők jobban felszívódjanak.
  • Oszd el az olajat a hajban: Oszd el egyenletesen az olajat a hajban, különösen a hajvégekre koncentrálva.
  • Tekerd a haját törölközőbe: A hajat vagy közvetlenül törölközőbe tekerheted, vagy előbb tegyél rá egy fóliazacskót vagy sapkát és csak majd a törölközőt.
  • Adj időt az olajnak: hagyd az olajat a hajon körülbelül 30 percig vagy akár egész éjszakára, hogy a hatóanyagoknak több idejük legyen hatni.
  • Öblítés: a beállított idő után öblítsd le alaposan az olajat meleg vízzel, majd emulgeáld ki kondicionálóval és samponozd be standard módon.

A legjobb hajolajok

Ha szeretnél egy hajolajat vásárolni, de nem vagy biztos benne, hogy melyik lesz a megfelelő, a Cosibella kínálatában különböző hajtípusokra való olajok széles választékát találsz. Biztos, hogy rátalálsz olyanra, amely megfelel az igényeidnek. Íme néhány a kapható olajok közül: Ricinusolaj: tökéletes azok számára, akiknek törékeny, sérülékeny a hajuk, és hajhullással is küzdenek. Argánolaj: antioxidánsokban gazdag, erősíti a hajat, növeli annak ellenálló képességét és fényt ad neki. Kókuszolaj: felelős az intenzív hidratálásért, erősíti a hajat és védi a károsodástól. Jojobaolaj: tökéletesen beszívódik a hajszerkezetbe, hidratálja és táplálja a hajat. Avokádóolaj: regenerálja és táplálja a hajat, puhaságot és fényt ad neki. A Cosibellában kapható hajolajok rendszeres használatával a hajad erős, egészséges és csillogó lesz.

pixel