Bronzosítók

Termékek száma: 22

Ez olyan kozmetikum, amelyet a tónusától függően az arc kontúrozására vagy felmelegítésére használnak. A hideg tónusok az árnyék utánzásával kontúrozzák az arcot, míg a meleg tónusok barnaságot és napcsókolta bőrhatást keltenek. A bronzosító lehet matt, szatén vagy ragyogtató finishű, és a smink elengedhetetlen befejezője. Nézd meg kínálatunkat, és fedezd fel a számodra megfelelő terméket!

Szereted kihangsúlyozni az arccsontokat és az arckontúrokat? Vagy esetleg szeretnéd optikailag karcsúsítani az orrod, és karcsúsítani az arcod? Válaszd ki a megfelelő arcbronzosítót. Ez egy bézs és barna színekben pompázó termék, amely segít elérni a finom, nyári barnaság hatását.

A bronzosító tökéletes az arcforma optikai modellezésére, kiemelve a kulcscsontokat vagy a dekoltázst, valamint elfedi a kontúr tökéletlenségeit, például a túl domború orcát vagy a széles orrot.

Arcbronzosítók - melyiket válasszuk?

Az arc kontúrozására megfelelő bronzosító 3-4 árnyalattal sötétebb, mint a bőr, és rákenve természetes barnaságnak tűnik. Tehát ha:

  • meleg az arcszíned, azaz enyhén karamell vagy enyhén olíva árnyalatú a bőröd, válassz meleg tónusú terméket, de ne narancssárgát. Jól működnek az olyan árnyalatú kozmetikumok, mint az okker, barna vagy csokoládé. A részecskéket tartalmazó bronzosító tökéletes a barnaság kiemelésére.
  • hűvös az arcbőröd színe, azaz bőröd enyhén földes, enyhén kékes vagy porcelános, és például az erek látszanak az arc felszínén, válassz hideg tónusú, hideg bronzosítókat. Ilyenek például a "piszkos", enyhén szürkésbarna vagy barackszerű árnyalat.

A bronzosító színe azonban nem minden. A kivitelezésre is figyelni kell.


Olvass tovább

Milyen fajta bronzosítók kaphatók?

Kínálatunkban matt és enyhén világosító hatású bronzosítók találhatók. Melyiket válasszam? Attól függ, hogy mire szeretnéd használni a terméket.

  • Egy matt felületű kozmetikum a legjobb az arc kontúrozására. A bőrre felkenve nem fog feltűnni, és segít elrejteni a hiányosságokat. Egy bronzosító pálca tökéletes a kontúrvonalak körvonalazására.
  • A kiválasztott testrészek kiemeléséhez válassz egy bársonyos, enyhén csillogó felületű bronzosítót, arany részecskékkel, amelyek finoman csillognak a napon. Egy ilyen termék csodálatosan kiemeli azt amit szeretnél. 

Ne feledd – ha világosító kozmetikumokat használsz a kontúrozáshoz, ahelyett, hogy elrejtené az arc nem kívánt részeit, kiemeli őket, mert ragyogni fognak a fényben.

A bronzosító kiválasztása online nem egyszerű feladat. Ezért, mielőtt döntést hoznál, figyelmesen olvasd el a termékleírásokat.

pixel