Olaplex

Termékek száma: 7

Professzionálisan ápoljátok a hajatokat eredeti Olaplex kozmetikumok használatával. Ez egy egyedülálló termékcsalád minden típusú haj festéséhez, formázásához és ápolásához. A márkanév egyben egy egyedülálló kémiai vegyület neve is, amely létrehozza és helyreállítja a sérült kötéseket, újjáépíti a haj szerkezetét és kivételesen szép megjelenést kölcsönöz neki. Használjátok ki a Cosibella.hu gazdag kínálatát és rendeljétek meg a legjobb professzionális hajkozmetikumokat. Meghívunk!

Gyönyörű haj új generációs kozmetikumokkal

Internetes drogériánk professzionális Olaplex kozmetikai termékek széles választékát kínálja, amelyeknek a célja a gyakori hajformázó kezelések miatt károsodott haj szerkezetének helyreállítása. Nem számít, hogy a sérülés mechanikai, termikus vagy vegyi eredetű. Speciális Olaplex kondicionálók és e neves márka egyéb kozmetikai termékei használatával visszaállíthatjátok a hajatok egészséges, természetes és gyönyörű megjelenését.

Kozmetikumok a sérült haj hatékony regenerálására

Itt találtok többek között hajkondicionálókat, amelyek segítenek meghosszabbítani a szín tartósságát, regenerálják, táplálják és hidratálják a hajat, valamint fényessé és simává teszik. Rendelhető továbbá az eredeti Olaplex regeneráló hatású hajformázó krém és egy speciális, minden hajtípusra használható sampon, melynek egyedülálló hatóanyaga segít fenntartani a diszulfidhidakat a gyakori festésnek vagy szőkítésnek kitett haj szerkezetében. Az Olaplex hatás gyönyörűen színű, egészséges és erős haj, amelyet minden nő megérdemel!

Használjátok ki az új generációs kozmetikumok lehetőségeit és nézzétek meg, hogyan működik az Olaplex. Rendkívül hatékony, regeneráló hatású színezés - tökéletes választás minden nő számára, különösen azoknak, akik gyakran döntenek úgy, hogy különféle hajformázó kezeléseken vesznek részt. Hajkozmetikumok, amelyek a közelmúltig csak a legjobb fodrászszalonokban voltak elérhetőek, ma már online is vásárolhattok anélkül, hogy elhagynátok az otthont. Válasszátok a kínálatunkat és rendeljetek még ma!
pixel