Holika Holika

Termékek száma: 35

A dél-koreai Holika Holika márka arc- és testkozmetikumokat kínál. Az ikonikus termékek az aloe verás sorozatból származnak. Ezek többfunkciós aloe verás gél és rendkívül könnyű UV-szűrős krém. A márka szerint az egészséges bőr kulcsa az átfogó, tíz lépcsős ápolás. Erre válaszul minden egyes lépéshez megfelelő kozmetikumokat készít. Nézzétek meg őket!

termékek száma: 30/35
A Holika Holika az egyik legismertebb koreai márka a világon, amely tökéletesen megfelel a K-Beauty filozófiájának. Ennek a márkának az első üzlete 2010-ben alakult, és azóta sikerült elnyernie a vásárlók és a szakértők tetszését. Példa? A Holika Holika aloéval készült sorozat a dél-koreai ipari minisztérium 2014-es GOOD DESIGN díját és a 2016-os PENTAWARDS arany díjat kapott, valamint a természetes ápolás hívei által leggyakrabban vásárolt kozmetikumok közé tartozik.

De a cég kínálatában még sok kozmetikai slágert találtok: mézes vagy ceramidos arckrémek, mézes éjszakai maszkok, fátyolmaszkok növényi kivonatokkal vagy peptidekkel, vitaminos szérumok és kéz- és lábmaszkok is.

Átfogó szépségápolás Holika Holika szerint

Minden Holika Holika termék gondoskodik szépségetekről anélkül, hogy irritáció vagy allergia kockázatának tenné ki. Hiszen a Holika Holika márka nem ok nélkül fektet be a kozmetológia területén a legújabb technológiák kutatásába piaci tevékenységének kezdete óta, és kizárólag a kiváló minőségű, természetes és hatékony hatóanyagokra koncentrál. A Holika Holika termékek elsősorban hidratálnak, táplálnak, gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkeznek és felgyorsítják a regenerációs folyamatokat az epidermiszben.

A márka titokzatos elnevezése az angol "holic" utótagból származik, amelyet a valami iránti vonzalomra utaló kifejezésekben használnak, és egyben a koreai "holida" kifejezésből, amely kísértést jelent. Ez az elnevezés fejezi ki legjobban a kategóriájában legjobb kozmetikumokon alapuló átfogó szépségápolástól való függést.
pixel