Etude House

Termékek száma: 21

Egy koreai márka, amelynek nevét Fryderyk Chopin etűdjei ihlették. A cég olyan színes sminkkozmetikumok gyártására specializálódott, amelyeket színes és kecses csomagolások különböztetnek meg. A márka kínálatában bőrápoló termékek és kiegészítők is szerepelnek – mindenképp nézzetek körül!

Az Etude House egy koreai kozmetikai márka, melynek a neve a francia étude szóból származik, és Fryderyk Chopin híres etűdjeire utal. A márka elsősorban arc-, test- és hajápoló kozmetikumairól ismert, amelyek hatékony és gyengéd hatásukról híresek. A márka kínálatában megtalálhatóak a sminkeléshez szükséges színes kozmetikumok, valamint minden sminktáskában hasznos kiegészítők. A gondosan megtervezett csomagolás, amely a fürdőszoba díszévé válik, gyönyörűen kiegészíti a gyártók holisztikus gondolkodását. Finom színek, tervezői motívumok, nyomatok és izgalmas formák, másrészt pedig - minimalizmus és egyszerűség. Az Etude House kínálatában mindenki talál magának valót!

Aktív összetevőkből álló koktél az Etude House szerint

Az Etude House egy olyan márka, amely a bőrápolás során hű az érzékek befolyásolásának filozófiájához. Ezért olyan kozmetikumokat kínál, amelyek megjelenése önmagában tetszik. De elég mélyebbre nézni, ellenőrizni az összetételt és tesztelni az egyes formulákat, hogy lássátok, valami több van a tervezés mögött: a legmagasabb minőség és hatékonyság. Az áruházunkban megtalálhatóak tisztító habok, hidratáló és nyugtató arckrémek, testápolók, tisztító sminklemosó olajok, arcesszenciák, lapmaszkok, de kézkrémek is. Ami az összetevőket illeti, az Etude House egy gondosan elkészített koktélt garantál. Választhattok: zöld tea, citrom kivonat, hialuronsav, damaszkuszi rózsa, természetes olajok (például kamélia), szkvalán vagy panthenol.
pixel