Szemtapaszok

Termékek száma: 17

A szemtapaszok tökéletesek egyszeri kezelésként egy nagy esemény előtt vagy szisztematikus használat esetén kiegészítő fiatalító kezelésként. Világosítják, rugalmassá és feszessé teszik a szem alatti területet. Nézd meg, mit készítettünk Neked!

Szemtapaszok

Úgy véled, hogy a szemed alatti bőrödnek fokozott ápolásra van szüksége? Vagy olyan kozmetikumot keresel, amelynek összetevői segítenek gyorsan javítani a felhám megjelenését? Keresd a szemtapaszokat. Ez egy olyan termék, amely két könnycsepp alakú anyagdarabból áll, amelyeket egy speciális készítménybe áztattak. Olyan anyagokat tartalmaz, amelyek elősegítik a szem körüli bőr regenerálódását, táplálását és megfiatalodását. Segítenek helyreállítani a felhám fiatalos megjelenését és eltüntetni a fáradtság jeleit.

Olvass tovább

Jó szemtapaszok – mit kell tartalmazniuk?

A szem alatti bőrtapaszok összetételének olyan anyagokat kell tartalmaznia, amelyek megfelelnek a Te felhámod igényeinek. Így, ha például küzdesz:

  • a fáradtság tüneteivel, mint például a szem alatti kék foltokkal vagy duzzanattal, válassz koffein-, eszcin- vagy C-vitamin tartalmú kozmetikumokat. Ezek segítenek megbirkózni a csúnya jegyekkel;
  • szárazsággal és feszülő érzéssel, érdemes olyan termékeket választani, amelyek hidratálják a bőrt, például hialuronsavat, aloe verát, glicerint vagy karbamidot tartalmaznak;
  • bőrpír esetén olyan összetevőket tartalmazó tapaszokhoz nyúlj, amelyek segítenek megerősíteni a hajszálereket és újjáépíteni a felhám hidrolipid-rétegét. Ilyen például az E- és C-vitamin, a vadgesztenye-kivonat vagy a troxerutin;
  • az öregedés jeleivel, válassz olyan kozmetikumokat, amelyek például peptideket, ceramidokat, kollagént vagy elasztint tartalmaznak. Segítenek javítani a bőr rugalmasságát és mérsékelni a ráncokat.

Ahhoz, hogy biztosan a megfelelő szemtapaszokat vásárold meg, olvasd el figyelmesen a kiválasztott termék leírását.

Kinek ajánljuk a szemtapaszokat?

A szemtapaszokat bőrtípustól függetlenül mindenki számára ajánlott. Az összetételtől függően alkalmazhatók:

  • reggel – ekkor érdemes olyan anyagokat tartalmazó kozmetikumokhoz nyúlni, amelyek elősegítik a bőr feszesítését és világosítását;
  • este - ekkor olyan termékeket lehet használni, amelyek összetevői segítenek mélyen táplálni és regenerálni a felhámot.

A szemtapaszok használhatók minden nap, hetente többször vagy csak fontos események előtt – sok múlik a bőr állapotán és igényein egyaránt. Nézd meg a többi szem alatti bőrápoló ajánlásainkat, és válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet.

Lásd még: koreai maszkok, esszenciák, arcápoló készülékek, fátyolmaszkok

pixel