A. Florence Skincare

Termékek száma: 18

A. Florence egy olyan kozmetikai gyártó, amelyet minden természetes ápolást kedvelőnek ismernie kell. A brit márka olyan termékeket kínál, amelyek vegán összetevőket tartalmaznak, amelyeket organikus, tanúsított termesztésből származnak, miközben tiszteletben tartják a környezetet. Minden formulája gyengéd a bőrhöz, és olyan összetevőkkel gazdagított, amelyek erősítik a hámréteget, így érzékeny bőrűeknek is remek választás. Győződj meg róla saját magad, és nézd meg posztjainkat - TOP 5 - A márka legjobb kozmetikumai és Amit a márkáról tudnod kell.

SZÁRMAZÁS

Az A. Florence Skincare egy brit márka, amelyet Tina Sanders alapított.

TERMÉKEK

A márka a bőr különféle igényeihez igazodó arcápoló kozmetikumokat kínál. Minden termék vegán, a csomagolás pedig újrahasznosítható és biológiailag lebomló.

ÉRDEKESSÉGEK

Az alapanyagok frissessége és tartóssága érdekében a termékeket folyamatosan, kis tételekben gyártják egy londoni stúdióban.

A brit A. Florence Skincare márka, amelynek az alapítója a kozmetikumainak gyártási folyamatát intelligens formulákra, valamint a gyógyszer-, szépség- és gyógyfürdő- és táplálkozási ipar ismeretére alapozza. Ennek köszönhetően a termékei nemcsak nagyrészt természetesek, összetevőik pedig klinikailag teszteltek, de segítenek a bőrbetegségek, például a pattanások, rosacea és ekcéma elleni küzdelemben is.

Az A. Florence Skincare termékek bőrbarát hatóanyagokban gazdagok, pl. növényi kivonatok, hidegen sajtolt olajok, vitaminok és ásványi anyagok és savak. A többfunkciós formulák lehetővé teszik, hogy a bőrt a legjobban lássák el, ugyanakkor finomak és sikeresen alkalmazhatók az érzékeny bőrre is.

pixel