Ajakradírok

Termékek száma: 3

A rendszeres ajkak radírozás megakadályozza a pelyhes bőr kialakulását és kisimítja az ajkak felületét. A Cosibella kínálatában sokféle ajakradírt, köztük cukrosokat is találsz meg, melyek nem csak ápoló hatásukkal, de édes ízükkel és csodalatos illatukkal is megörvendeztetnek!

Rendezés

Ajakradírok

A repedezett, kicserepesedett ajkakat nehéz egyenletesen elfedni rúzzsal az elegáns hatás eléréséhez. A kozmetikumok gyakran felhalmozódnak a száraz bőrön, és tovább súlyosbítják az ajakproblémát. Ahhoz, hogy ezt elkerüljük, érdemes elgondolkodni a bőr hámlasztásán ezen a területen. A kezelés elvégzésében segíthetnek Neked az ajakradírokban jelenlévő összetevők. Ezek olyan speciális anyagokat tartalmazó kozmetikumok, amelyek előmozdítják az elhalt hámsejtek lecsiszolását, és ezzel egyidejűleg elősegítik a bőr regenerálódását. Ezáltal elősegítik a puha, sima és tapintható ajkak visszatérését, amelyek csókolózásra ösztönöznek.

Olvass tovább

Ez nem egy közönséges kozmetikum!

Azon tűnődsz, miért használj ajakradírt, ha rendszeresen hámlasztod az egész arcodat? Ne feledd, hogy az ajkak nagyon kényesek. A szokásos bőrradírokat nem lehet rajtuk alkalmazni, mivel azok irritálhatják az ajkakat. Ezen túlmenően a bennük található egyes anyagok egészségkárosító hatásúak lehetnek elfogyasztásuk esetén. Ezért jobb, ha ezen a területen speciálisan erre a célra kifejlesztett, kíméletes összetételű hámlasztókat használunk a bőrön. Olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek segítenek kíméletesen eltávolítani a száraz bőrt. Ezenkívül sok ilyen kozmetikum kellemes illatú formulával rendelkezik, ami nagyon kényelmessé teszi az alkalmazásukat.

Mit tartalmaznak az ajakradírok?

Összetételükben mindenekelőtt olyan szemcséket találsz, amelyek elősegítik az elhalt hámsejtek eltávolítását. Ezek lehetnek például a cukor, az epermagok vagy a sárgabarackmagok. Ezek nagyon aprók, és ezáltal segítenek a bőr kisimításában. Az ilyen összetevőket tartalmazó kozmetikumok használata nem okoz irritációt vagy nem károsítja a felhámot – feltéve, hogy a hámlasztás kíméletesen történik. Ezenkívül az ajakradírok összetételében olyan anyagok találhatók, amelyek elősegítik a bőr hidratálását, táplálását és regenerálódását. Emellett segítenek enyhíteni az irritációt és megvédeni a felhámot a károsodástól. Ezek például a szőlőmagolaj, a kókuszolaj, a shea vaj, a méz, a méhviasz, az E-vitamin vagy a betulin.

Bátorítjuk, a termékkínálatunkban található további ajakápoló termékek kipróbálására. Válaszd ki a kozmetikumokat, és állítsd össze a számodra tökéletes készletet!

Lásd még: hámlasztó arctonikokarchámlasztásmechanikus peelingek

pixel