Szilárd samponok

Termékek száma: 4

Értékeled az ökológiát és a minimalizmust? Vagy esetleg olyan terméket keresel, amit biztonságosan vihetsz magaddal egy utazásra? Kifejezetten Neked szilárd samponokat készítettünk! Ezeket a termékeket egy különleges forma jellemzi, amely kényelmesen alkalmazható és nagyon hatékony. A sampon tökéletesen megtisztítja a fejbőrt és a hajat, habzik és ápolttá teszi a tincseket. Környezetbarát megoldás is, mert csökkenti a műanyag palack használatának szükségességét. Nézd meg őket!

Rendezés

Szilárd samponok - az előnyei

A szilárd samponok ugyanolyan hatékonyan működnek, mint a klasszikus folyékony samponok. Azonban kiemelkednek a többi közül, mert kompaktak és rendkívül hatékonyak. Előnyeik közül kiemelkednek:

  • Ökológia: A kocka alakú samponok lényegesen kevesebb hulladékot termelnek, mint a műanyag csomagolásba zártak, így hozzájárulnak a műanyag mennyiségének csökkentéséhez és a környezet védelméhez.
  • Kiadósság: egy szilárd sampon akár több hónapos használatot is lehetővé tesz. Ez azt jelenti, hogy nagyon ritkán kell újjal helyettesíteni, így pénzt takaríthatsz meg, és csökkentheted a környezetre gyakorolt hatását.
  • Utazás: a praktikus, kompakt csomagolás ideális az utazáshoz - nagyon kevés helyet foglal a poggyászban, és szilárd formájának köszönhetően nem áll fenn a folyadék kifolyásának veszélye, ami gyakran előfordul.
  • Természetes összetevők: A szilárd samponok túlnyomó többsége természetes eredetű összetevőkön alapul, így kíméletesek a hajhoz és a fejbőrhöz.
Olvass tovább

Hogyan mosd meg a hajad szilárd samponnal?

A hajmosás ezzel a kozmetikummal nem magától értetődő feladat. Íme a részletek arról, hogyan kell helyesen hajat mosni szilárd samponnal:

  • Kezdd el azzal, hogy alaposan benedvesíted az egész hajadat és fejbőrödet langyos vízzel.
  • Ezután dörzsöld össze a sampont nedves kézben, hogy habot képezzen. Opcionálisan a sampont bármilyen edénybe (például egy tégelybe) is dobhatod, adj hozzá egy kis vizet, és addig rázd, amíg hab nem képződik.
  • Az így kapott habot vidd fel a fejbőrre, és finoman masszírozd be, hogy megszabadulj a szennyeződésektől. A habot nem kell felvinni a hajhosszra, mivel úgyis odakerül öblítés alatt.
  • Miután alaposan eloszlattad és megmostad vele a fejbőrt, öblítsd le bőségesen langyos vízzel. Ügyelj arra, hogy az összes habot alaposan kimosd.
  • A hajad most már meg van mosva. Most már alkalmazhatod a kedvenc maszkot vagy kondicionálót.

A szilárd sampon jobb, mint a hagyományos sampon?

Ez csak az egyéni preferenciáidtól függ. Mindkét típus kiválóan mossa a haját. A szilárd samponok mindenkinek tökéletesek, különösen a minimalistáknak, a környezetvédelemmel törődőknek és az utazóknak. Kiadósságuk és minimális környezetterhelésük kétségtelenül nagy érvágás. Az azonban, hogy folyékony vagy szilárd sampont választasz, csak rajtad múlik.

A legjobb szilárd samponok

Szilárd sampon vásárlásán gondolkodsz, de nem vagy biztos benne, hogy melyiket válaszd? Bármilyen hajtípusod vagy problémád is van, a Cosibellánál megtalálod az igényeidnek megfelelő opciót. Válassz a márkák által kínált, természetes összetevőkből álló nagyszerű kozmetikumok közül: az Anwen vagy a Ministerstwo Dobrego Mydła. Támogasd velünk a környezetet!

pixel