Szem kozmetikumok

Termékek száma: 136

Ha az arcápolásról van szó, nem feledkezhetünk meg a szemkörnyékről sem! Tekintettel arra, hogy ezen a helyen a bőr vékonyabb és nagyon érzékeny, megfelelő ápolást igényel. Gondoskodj a termékeinkkel a szemkörnyékről és lassítsd az öregedést ezen a területen! Tekintsd át a kínálatunkat és válaszd ki a tökéletes szemkörnyékápolót.

termékek száma: 30/136

Szem kozmetikumok

A szem körüli bőr nagyon vékony, ezért hajlamos a kiszáradásra, sérülésre vagy az irritációra. Ezenkívül gyorsan megjelennek a felszínén a fáradtság és az öregedés jelei. Ezért nagyon gyengéden kell vele bánni, és rendszeresen ápolni kell. A megfelelő szem kozmetikumok segíthetnek Neked ebben. Kínálatunkban krémek, szérumok, gélek és tapaszok széles választékát találod, amelyek nem csak összetételükben, hanem alkalmazási módjukban is különböznek egymástól. Érdemes kipróbálni az egyes kozmetikumtípusokat, hogy kiderüljön, melyik a legjobb a Te számodra.

Olvass tovább

Szem kozmetikumok – mit kell hogy tartalmazzanak?

Az átfogó szemkörnyéki ápoláshoz válasszon olyan kozmetikumokat, amelyek összetevői támogatják:

  • a felhám hidratálását és táplálását - ebben segíthet például az aloe vera, a hialuronsav vagy a karbamid,
  • a bőr védelmét az UV-sugarak és más káros külső tényezők ellen – ezt támogatják például a fényvédők, valamint a növényi olajok;
  • az öregedés jelei megjelenésének lassítását a felhámon – többek között az E-vitamin és a peptidek segítségével.

Ismerd meg a szem kozmetikumokat, és egészítsd ki bőrápolási szokásodat!

pixel